TUČA GINEKOLOGA U ĆUPRIJSKOJ BOLNICI

0

Načelnik Odeljenja ginekologije ćuprijske Opšte bolnice Radiša Mladenović (58) u tuči sa ginelokologom Vladanom Kaluđerovićem (48) zadobio je teške telesne povrede.

On je operisan zbog polomljenog nosa, a zadobio je povrede rebara. Kaluđerović ima povrede po vratu. Pokušali smo da stupimo kontakt sa rukovodstvom bolnice, ali bez uspeha.

– Čuli smo da se nešto događa u šefovoj kancelariji, nešto je palo. Pomislili smo da je neka pacijentkinja ili posetilac pao u nesvest. Odmah smo uleteli i zatekli smo oborenog Mladenovića oblivenog u krvlju i Kaluđerovića u koji ga napada. Kolege su ih nekako razdvojile – pričaju zaposleni na tom odeljenju.

Po njihovim rečima, Kaluđerović godinama ne komunicira sa Mladenovićem, ali i sa većinom ostalih kolega sa tog odeljenja. Situacija je prilično napeta zbog toga.

– Niko ne zna zašto je Kaluđerović ušao u kancelariju Mladenovića i zašto su se potukli. Možda je višegodišnje ćutanje i izostanak komunikacije među kolegama doveo do nesporazuma i posle do neželjenih situacija – kažu u toj bolnici.

Mladenović je operisan i hospitalizovan na ORL odeljenju, dok je Kaluđerović posle pregleda pušten na kućno lečenje. Oni su dali izjave policiji i očekuje se preduzimanje zakonskih mera. Do tada njih dvojica neće raditi.

Blic.rs

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime