TOP 10 NAJGORIH STVARI KADA STE U BRAKU SA MLAĐIM MUŠKARCEM

0

Brak sa mlađim muškarcem je zasigurno iskustvo za pamćenje. Nisam jedna od onih žena koja se plaši da će me mlađi suprug otkačiti zbog mlađe ženske, ali brak sa mlađim muškarcem ima svojih mana i prednosti:

 

 

  1. Komentari: Ukoliko još jedna osoba kaže „To, ženska“ ili „Koja kuguarka“ nakon saznanja da je moj suprug od mene mlađi 10 godina, poludeću! Nisam ga pratila sakrivajući se u žbunju i odvukla ga kući u dom za penzionere. Moj suprug mi je naglasio da njemu niko to nikada nije rekao tako da se on iz te priče izvukao. Šta bi i mogli da mu kažu? „Ti to tražiš način da ti neko zameni mamu u pranju i peglanju?“
  2. Pretpostavka da ne silazimo jedno sa drugog 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji: Iako je tačno da su mlađi muškarci, khm, izdržljiviji, naš seksualni život je dosadan i predvidljiv kao i kod svakog bračnog para. Na primer, kada pitam supruga da li je raspoložen da nešto liže, on zna da ga pitam da li je raspoložen da se ušuška i da jede sladoled sa mnom. Ništa nije izazovnije od toga, narode!
  3. Problemi u komunikaciji: Reči menjaju značenje u različitim generacijama što može da bude veoma smešno. Nekada sam govorila da imam „sudar“ sa prijateljima, što je značilo da idem da se nađem sa prijateljima. U svetu mog supruga, „sudar“ označava sastanak koji se završava u krevetu. Često sam viđala čudan pogled u njegovim očima kada bih mu rekla da idem na „sudar“ sa par prijatelja.
  4. Rep muzika: Ja sam rock’n’roll devojka. Dok su deca mojih godina slušali Bobija Šermana i Donija Ozmonda, ja sam mlatarala glavom uz Led Zeppelin i The Who. Moj suprug je međutim odrastao uz „old school“ repere kao što su KRS1 i Public Enemy. Na sve načine sam pokušavala da cenim formu umetnosti rep muzike ali jedino što bih osećala je da mi se neko obraća pričajući veoma brzo i da ne razumem ni reč. To i nije problem sve dok ne krenemo na duži put kolima i uvek postoji borba oko muzike. Tada ja odglumim da mi je muka od vožnje i stanemo kako bih se ja oporavila. Mužić je onda veoma zabrinut za moje zdravlje i ispunjava mi svaku želju, koja predstavlja sluđanje Pearl Jam-a.
  5. On ne zna kako da popravi stvar: Kada smo se venčali, ja sam imala nekoliko domova u svom vlasništvu i naišla na mnoge probleme koji proizilaze iz tog vlasništva. Moj suprug nije imao te probleme i njegove reakcije na lomljavu stvari su me često ostavljale zbunjenu. Na primer, jednom prilikom je jedna od slavina sa česme izletela i voda je krenula kao sa Nijagarinih vodopada, moj suprug je pokušao da zaglavi krpu u rupu a ja sam izašla napolje, isključila vodu, pozvala vodoinstalatera, i vratila se na trosed da gledam TV. Standardna procedura u ovoj situaciji, ali mora da mu odam priznanje za pokušaj kreativnosti.
  6. Video igre: Nintendo je izbacio svoju prvu konzolu 1983. i igranje video igara je postalo veliki deo života svakog deteta. Moj suprug je tada imao 10 godina i do fakulteta i u toku fakulteta njegov društveni život je činilo igranje video igrica. Ja sam tada imala 20 godina i mislila sam da je igranje igrica za decu štrebere koji ceo dan provode u podrumu u kući kod roditelja. Igrala sam i ja igrice, ali mnoge su uključivale konzumiranje alkohola uključujući „Šta sam to sinoć uradila i obrukala se?“ i „Zašto se moje gaćice nalaze u poštanskom sandučetu?“. Prednost njegovog hobija je ta što obično dobijem popust prilikom kupovine božićnih poklona za njega i decu.
  7. Vremenska razlika: Ponekad, tokom razgovora o važnim kulturnim događajima, moj muž bi rekao „Čitao sam o ovome na fakultetu“ dok bih ja rekla „Ček, ček! Zar se to nije dogodilo prošle nedelje?“.
  8. Neželjena pošta: Moj suprug dobija ponude i reklame za putovanja u egzotične zemlje, najnoviju opremu za vežbanje i magazine, ja dobijam reklame za rešenja urinarnih problema, pogrebne usluge i grobna mesta sa divnim pogledom na mirno jezero. Izuzetno depresivno. Da ne čekam potvrdu od strane prijatelja iz Nigerije koji mi se obratio za pomoć, ne bih ni proveravala e-mail. 9. Građenje karijere ili čekanje penzije: Moj suprug je na vrhuncu svoje karijere i troši dosta vremena na obrazovanje i prekovremeni rad. Ja, sa druge strane, sam umorna od mnogo godina dnevne rutine i radije provodim svoje dane planirajući kako da se izvučem sa posla i da radim nešto interesantno. Njegove kolege misle da sam ja ili deo njegove mašte ili da patim od misteriozne bolesti „nije mi dobro“. Sa druge strane, on nije slobodan kada želim da idem na trodnevno putovanje na drugom kraju države.
  9. Fizičko starenje različitom brzinom: Kada otkrijem još jedan uznemirujući znak pored bora koji je znak starenja, kao što je struk koji se širi ili neočekivano mokrenje, neću imati sa kim da se smejem tome jer zajedno prolazimo kroz to. Znam da će moj suprug najverovatnije pomisliti „Bljak!“ ali čuva dobre međusobne odnose za ono kada njemu budu počele da rastu dlake iz ušiju. Ja pokušavam da iskoristim moje opadajuće fizičko stanje da ga upozorim o lošim navikama. Kada vidim da je kupio gazirani sok i čokoladni keks za ručak, ja skinem odeću i kažem „Ne dozvoli da se ovo desi i tebi! Spasi se dok još možeš!“. Efikasno je, svaki put izgubi apetit. Najbolji deo je ljubav koju dobijaš i koja nema veze sa tim da li je neko tvojih godina ili ne. Na kraju, to nadoknađuje sve ostalo.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime