„TIGROVI“ IZ KUŠILJEVA NA PRVOM TURNIRU

0

Mladi entuzijasti – ljubitelji fudbala, iz Kušiljeva kod Svilajnca, okupljeni u Fudbalski klub „Tigrovi“, ovih dana učestvuju na prvom turniru ove godine u selu Prugovu kod Požarevca.

„Mi smo oformili ekipu prošle godine u julu, i nazvali je „Tigrovi“. Osnivači ovog tima smo moj drug Aleksandar Mikić i ja, počeli smo tako što smo okupili ljubitelje fudbala i odigrali prvi turnir u Kušiljevu. Tu nas je zapazio  Ljubiša Milosavljević, sadašnji trener, koji je prepoznao naš fudbalski potencijal  i prihvatio da bude trener naše ekipe, priča Stefan Vasić.
Bio je to prvi turnir ove ekipe, koja se proširivala, a dobila i profesionalnog trenera.
-U februaru ove godine, ponovo smo počeli sa treninzima posle pauze. Tim broji 12 igrača. Moram i da istaknem i da smo napredovali i ojačali nakon treniranja, kaže on.
Iako su danas tim, pokrenuti nešto, nije bilo ni malo jednostavno, pogotovo što i danas sve sami finansiraju, a kako kažu, potreban je sponzor za dresove.

-Ideja je da aktivno igramo mali fudbal i učestvujemo na turnirima, gde budemo mogli da odemo. Cilj nam je da sledeće godine registrujemo fudbalski klub u malom fudbalu, jer na ovim prostorima i u našoj opštini ne postoji takav klub, a veliki broj mladih bi želeo da se bavi tim sportom. Sve sami organizujemo i finansiramo, opremu, uplate za turnir, kao  prevoz. Nadamo se da ćemo naći sponzora za dresove, jer nemamo novca da sve sami izfinansiramo, kažu ovi mladi fudbaleri i nadaju se da će priča o malom fudbalu  u Kušiljevu, zaživeti.

M.Mirković/ foto: S.Vasić http://novaresava.blogspot.rs/2016/06/blog-post_12.html?m=1

Prethodni tekstTADIĆ RASPUŠTA SVE ODBORE KOJI FORMIRAJU VLAST SA SNS
Sledeći tekstZAPALJEN PORŠE U „MODESTI“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime