SVILAJNAC: LISTA KOJU PREDVODI PREDRAG MILANOVIĆ POD BROJEM 1, SNS POD BROJEM 2

0

U Svilajncu će pod brojem 1 na lokalnim izborima biti lista „Svilajnac čuva BUDUĆNOST“ koju predvodi aktuelni predsednik opštine Predrag Milanović. Sa preko 1500 potpisa ova lista predata je u toku prošle noći. Kako saopštava Srpska napredna stranka u Svilajncu, danas su prikupljeni potpisi za listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA POBEĐUJE“ i oni će biti na mestu br 2.

„Zahvaljujemo svim građanima koji su podržali listu „Svilajnac čuva BUDUĆNOST. Naša grupa građana okuplja članove i simpatizere različitih stranaka, ali i nestranačke ličnosti i organizacije. Ujedinili smo se sa ciljem da se umesto visoke politike bavimo rešavanjem svakodnevnih problema sa kojima se suočavaju građani Svilajnca“, rekao je Predrag Milanović kandidat za predsednika opštine Svilajnac.

4Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Branislav Marinković se zahvalio svim pristalicama SNS Svilajnac, koji su pružili podršku izbornoj listi ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA POBEĐUJE.

„Zahvaljujući velikom poverenju građana Svilajnca, u rekordnom roku prikupljen je mnogo veći broj potpisa od potrebnog. Zainteresovanost članova i simpatizera Srpske napredne sranke je bila vrlo velika, ali zbog ograničenog vremenskog roka, nisu svi zainteresovani građani mogli da potpišu izjavu o podršci“ navodi SNS Svilajnac u svom saopštenju.

 

Prethodni tekstIZBORNA LISTA „SVILAJNAC ČUVA BUDUĆNOST – PREDRAG MILANOVIĆ“ POD BROJEM 1
Sledeći tekstREKOVAC: SPS BR 1, SNS BR 2

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime