Sveštenik polno uznemiravao devojčicu

2
Pripadnici MUP-a priveli su P.P. iz sela kod Svilajnca, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je polno uznemirio maloletno lice.
Mediji izveštavaju da je u pitanju je sveštenik za kog se sumnja da je neprimereno dodirivao četrnaestogodišnju devojčicu u čijoj kući je bio da bi svetio vodicu. Kako su „Novosti“ nezvanične saznale, on je devojčicu uhvatio za ruku i tražio da ga poljubi u usta. On je iskoristio to što su otac i brat devojčice izašli iz kuće i poljubio je devojčicu, ali je ona odbila da njega poljubi i pobegla je iz kuće. Devojčica je potom sveštenika prijavila policiji. Seoski sveštenik se pred nadležnim organima branio tako što je rekao da je devojčica bila tužna, da je hteo da je uteši i da ju je poljubio „roditeljski“.
Meštani sela u kome se to dogodilo kažu da je reč o veoma dobrom svešteniku, koji je kod njih već petnaestak godina i prosto ne mogu da veruju da je on to uradio.
“Svašta se priča. Ne znam koliko je to tačno. On i meni sveti vodicu i poljubi moje ćerke, ali nikada to nisam shvatio kao polono uznemiravanje. Mislim da on to nije uradio iz tog razloga. Znam da je izgubio sina i brata i da je rastrzan zbog toga, ali ne mogu da verujem da je spreman da uradi tako nešto. On je najškolovaniji pop u svilajnačkoj opštini. Porodica devojčice je takođe dobra i poštena, tako da ne znam šta da mislim” – izjavio je meštanin sela za “Novosti”.
Izvor TV Centar
Prethodni tekstPet neradnih dana za praznike
Sledeći tekstKomedija „Đavolja posla“ u KC Jagodina

2 KOMENTARA

  1. Tipičan primer pedofila koji nosi masku sveštenika. Užas. Puna podrška devojčici i njenoj porodici, žao mi je što se ljubljenje maloletne dece u usta tretira kao nešto sasvim normalno na ovim prostorima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime