ŠUTANOVAC KANDIDAT DS ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA

0

Predsedništvo Demokratske stranke (DS) jednoglasno je odlučilo da kandidat te partije za gradonačelnika Beograda bude predsednik Dragan Šutanovac, navodi danas list Blic.

Kako saznaje taj list, s obzirom da je odluku jednoglasno donelo Predsedništvo DS, ostaje samo još da je usvoji i beogradski odbor DS, što će biti „rutinska i proceduralna stvar“.

Navodno je Šutanovca za nosioca liste DS za beogradske izbore na toj sednici predložio prvi predsednik demokrata Dragoljub Mićunović.

Šutanovac za Blic nije potvrdio to saznanje ali su u pres službi DS-a rekli da će javnost o svemu biti obaveštena na vreme.

Blic dodaje da nakon odluke DS nije poznato ko će od ostalih opozicionih stranaka podržati Šutanovca na beogradskim izborima ali dodaje da bi DS trebalo da razgovara o saradnji sa Socijaldemokratskom strankom Borisa Tadića i Novom strankom Zorana Živkovića.

List podseća da je Živković već najavio da će kandidat te stranke na beogradskim izborima biti Vesna Rakić Vodinelić ali da je i ostavio mogućnost za dalje razgovore, pa čak i za prihvatanje nekog drugog rešenja ukoliko stranački organi zaključe da je to bolja opcija.

Prethodni tekstPRVA ŽRTVA MALIH BOGINJA U SRBIJI, PACIJENT NIJE BIO VAKCINISAN
Sledeći tekstI U JAGODINI HAPŠENJA ZBOG NARKOTIKA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime