ŠUŠNJAR: BOD PUNA KAPA!

0

susnjar 1Na rastanku od jesenje sezone fudbaletri Jagodine su na Omladinskom stadiionu na Karaburmi osvojili jedan bod. Posle dva različita poluvremena na utakmici sa OFK Beogradom nije bilo pobednika. Podatak da je golman ,,romantičara“ Stefan Čupić bio najbolji pojedinac utakmica ne Karaburmi dovoljno govori o odnosu snaga na terenu. Strečlac izujednačujućeg gola bio je Đordje Šušnjar. Ovo je njemu bio šesti gol u prvenstvu i, s pravom, je poneo epitet prvog strelca Jagodine.

-Do jednog boda smo stigli, spostavilo se na kraju, srećno. Medjutim, gol u vazduhu je visio tokom celog drugog poluvremena. Bili smo bolji, stvarali šanse ali u golmanu Čupiću imali smo nepremostivu prepreku. Ipak, sportska pravda je zadovljena u samom finišu. Postigli smo toliko željeni gol za jedan bod. Sve u svemu zadovoljni smo jednim bodom, ističe na početku razgovora Djordje Šušnjar.

Od jesenje sezona u Jagodini se mnogo očekivalo. Posle promenljivih igara, smena terenra, Jagodine je sakupila 21 bod.

-Posle svega što nam se dogadjalo u jesnejoj sezoni možemo da budemo zadovoljni učinkom. Da smo igrali kao protiv Partizana, na našem terenu, i Čukaričkog na Banovom brdu, učinak bi bio daleko bolji. Ali, sve u svemu osvojili smo 21 bod i sa tim saldom smo bliži vrhu nego začelju tabele. Jagodina ima kvalitet za gornji dom. Nadam se da ćemo na proleće igrati daleko bolje i sakupiti više bodova.

Postigli ste šest golova, da li ste zadvoljini učinkom?

-Učinak od 6 golova je solidan. Mnogi od tih golova su bili odlučujući. Iskren da budem bilo je teško zameniti golgetera Jagodine u prošloj sezoni Aleksandra Pešića, koji je letos otišao u Tuluz. Na pojedinim utakmicama jednostavno me nije hteo gol, ali kako se sezona bližila kraju moj učinak je bio sve bolji.

Bivši trener Mladen Dodić je u jednom komentaru kola istakao da je Jagodini glavni problem što nije imala pravog golgetera kao što su bili Miloš Stojanović i Aleksandar Pešić u protekle dve sezone.

-Jagodina gaji takvu igru u kojoj svako može da bude strelac. Protekle jeseni smo na pojedinim utakmicama igrali slabije nego što se od nas očekivalo. U takvoj igri strelci ne mogu da dođu do izražaja. Na pojedinim utakmicama, na primer protiv Rada pred našim navijačima, sportska sreće nam nije bila naklonjena. Na toj utakmici smo propustili da realizijemo nekoliko takovanih zicera. Ali, nije bio samo problem u našoj neefikasnosti. Na pojedine utakmice gde smo ispoljili neefikasnost protivnički golmani su sjajno branili, zaključuje na kraju razgovora Djordje Šušnjar

Z.Milovanović

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime