Supružnici Tisa i Snežana odavali utisak skladnog braka, pronađeni mrtvi

2

U Bresju kod Jagodine policija je danas otkrila dva beživotna tela, a prema još nepotvrđenim informacijama radi se o Svetislavu Milenkoviću Tisi (69) i njegovoj supruzi Snežani. Infocentrala je u par navrata pisala o Svetislavu Milenkoviću Tisi, o njegovoj „etno oazi“ koju je gradio sa Snežanom. Pre četiri godine oni su ugostili našu novinarsku ekipu a tekst je objavljen u našoj rubrici „Lepota prostora“. Možete ga pročitati OVDE.

U intervjuu koji je dao za Infocentralu 2015.godine Milenković je rekao da je uhapšen pod sumnjom da je pedofil u vreme akcije „Armagedon“ a mediji su izvestili o tome da je seksualno iskorišćavao maloletnice i silovao ih. Milenković je oslobođen svih optužbi, proveo je sedam meseci u pritvoru i tada je čekao naplatu od države Srbije protiv koje je podneo tužbu. U vreme hapšenja i kasnije, rekao je da je supruga Snežana bila njegov najveći oslonac i podrška. Intervju sa njim možete pročitati OVDE.

Policija je jutros otkrila Snežanino telo na kome su, prema nezvaničnim informacijama bile rane od hladnog oružja, a nedaleko od nje i Tisino. Šta se zaista desilo pokazaće istraga. Prema nezvaničnim informacijama nije bilo prijava za porodično nasilje u ranijem periodu.

 

foto Infocentrala

Prethodni tekstHOROR KOD JAGODINE: Tela muškarca i žene nađena u porodičnoj kući
Sledeći tekstSUPRUŽNICI TISA I SNEŽANA – UBIJENI, U BRESJU – DVOSTRUKO UBISTVO

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime