„SUPERNOVA KIDS“ POČINJE PROJEKAT „KAKO DA NAŠA DECA POSTANU USPEŠNI LJUDI“

0

Škola uspeha u okviru škole „Supernova Kids“ u Jagodini počinje rad na projektu „Kako da naša deca postanu uspešni ljudi“. Grupa dece biće formirana do 1.aprila kada počinje zajednički rad na ovom zanimljivom i edukativnom projektu. Časovi se održavaju 2 puta nedeljno po 60 minuta.

skola-2Broj za upis i nformacije 0600 220 540 i 066 220 540

Uzrasne grupe:

  1. Od 1. do 4. razreda – Junior
  2. Od 5. do 8. razreda – Pioneer
  3. Srednja škola -Teenage

„Važnost ličnog razvoja kako za decu tako i za odrasle je upravo u tome da se život provede na najbolji mogući način. Da se ne protraće dani, meseci i godine. Jer mi možemo dobiti više novca, možemo dobiti mnogo novca, ali ne možemo dobiti više vremena. Potom, važnost ličnog razvoja je u sticanju finansijske nezavisnosti, o čemu postoji jedan čitav modul u okviru škole i drugi poseban senior program za odrasle. Deca danas kada izađu iz srednje škole sa 18 godina nemaju pojma o tome šta ih čeka i šta je to život. Da li biste voleli da se to desi vašoj deci? To je jedino što sistem obrazovanja nudi. Ili biste voleli da vaša deca tačno znaju kuda idu i kako da tamo stignu? Smena generacija može doneti velike lomove mnogim porodicama. Ovo se može izbeći adekvatnim obrazovanjem na polju ličnog razvoja. I u tom smislu, što se pre krene, bolji će rezultati biti “ kaže autor projekta Željko Risitć.zeljko

Autor programa „Kako da naša deca postanu uspešni ljudi“ je Željko Ristić, autor knjige „Kako dobiti posao iz snova“.

„Moj cilj je da kroz ostvarenje svoje životne svrhe i misije pomognem pojedincima i kompanijama da ostvare svoje ciljeve, iskoriste svoje potencijale i kapacitete i postignu maksimalne rezultate.“ kaže Ristić.

Diplomirao je 2005. na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, smer Međunarodni menadžment. 2007 dobija stipendiju Ministarstva spoljnih poslova Republike Italije za Master Euromediterraneo II stepena studije po programu „Međunarodno poslovanje i javna administracija“ Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Kataniji, a u organizaciji CERISDI (Centar za istraživanje i usmerene studije) iz Palerma. Radi kao savetnik domaćih i inostranih kompanija.

Možete ih kontaktirati i putem fejsbuk strane SUPERNOVA KIDS.

Centar Jagodina Braće Dirak 15 35000 Jagodina [email protected]

Centar Ćuprija Deligradska 1 35230 Ćuprija
Centar Paraćin Adakalska 17b 35250 Paraćin

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime