STEVANU KOJIĆU 30 GODINA ZBOG UBISTVA ŽAKLINE

0

Viši sud u Jagodini osudio je u petak Stevana Kojića (30) na 30 godina zatvora zbog ubistva supruge Žakline (26) na svirep način

Veliko krivično veće Višeg suda u Jagodini, kojim je predsedavao sudija Lepomir Milosavljević, osudilo je u u petak Stevana Kojića (30) iz Jagodine na 30 godina zatvora zbog ubistva supruge Žakline (26) na svirep način.

– Kojić je mogao da izbegne najtežu posledicu, mogli su jednostavno da se razvedu – rekao je sudija u obrazloženju presude. – Žaklina je trpela velike bolove najmanje pola sata, jer ju je Stevan šutirao i tukao. Imala je niz brojnih povreda, uključujući polomljena rebra. Ona se ugušila od sopstvene krvi. Pošto je fizički slabija, nije imala način da se odbrani od Stevana, već je samo molila, vrištala i zapomagala. Svaka manja kazna loše bi uticala na eventualne buduće izvršioce.

Kojić je, podsetimo, svoju suprugu ubio 2. aprila prošle godine u iznajmljenoj porodičnoj kući u Jagodini. Kada se toga dana vratio od prijatelja, u pripitom stanju, on je započeo svađu zbog toga što mu nije rekla da je bila repriza emisije „DNK“ na TV „Pink“, u kojoj je on tražio da sazna da li je otac njihovo dvoje dece.

novosti.rs

Prethodni tekstHABJANOVIĆ ĐUROVIĆ VRATILA MANDAT
Sledeći tekstMUHAMED ALI PREMINUO U 74.GODINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime