STEFAN MILENKOVIĆ I EDIN KARAMAZOV NA KOLARCU

0

U Kolarčevoj zadužbini 30. septembra koncert će održati dvojica svetski poznatih umetnika sa ovih prostora, Stefan Milenković i Edin Karamazov.

U KOLARČEVOJ zadužbini 30. septembra koncert će održati dvojica svetski poznatih umetnika sa ovih prostora, Stefan Milenković i Edin Karamazov (karte 900, 1.200 i 1.500 dinara). Dva velikana izvešće sonatu „Arpeđone“ Franca Šuberta, „Balkanski mozaik“ Dušana Bogdanovića, „Začaranu zoru“ Ravija Šankara i „Priču o tangu“ Astora Pjacole.

Miljenika beogradske publike, violinistu Stefana Milenkovića odlikuju profesionalizam, kreativnost i energija, a publiku je očarao još u ranom detinjstvu. Sarađivao je sa brojnim orkestrima širom sveta, nastupao sa virtuelnim bendom „Gorilaz“, dok je na koncertima sa Vlatkom Stefanovskom i njegovim triom osvojio nove prostore svirajući naizmenično na akustičnoj i električnoj violini.

Bosanac Karamazov najharizmatičniji je lautista današnjice. Njegova uzbudljiva virtuozna izvođenja i repertoar koji se proteže od muzike 16. veka do danas, osvojili su najbolje kritike u Evropi i Americi. Sa Stingom je snimio album klasične muzike „Pesme iz lavirinta“ i uživa u praćenju pevača različitih stilova i kultura. Kao nekada, i dalje uživa da koncertira na iznenadnim uličnim nastupima.

Novosti

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime