Staklarci tražili pomoć od SNS Paraćin, kažu – poverenica Vesna Petrović izašla na sporedni izlaz

0

Otpušteni staklarci danas su pokušali da razgovaraju sa predstavnicima SNS u Paraćinu i pokušaju uz pomoć njih da zakažu razgovor sa nekim državnim funkcionerom koji bi mogao da pomogne u rešavanju problema 300 otpuštenih radnika. U nadi da će im njihovi sugrađani, lokalni SNS pomoći u tome, otpušteni staklarci čekali su u kancelariji, ali nikog nisu dočekali.

„Poverenica Vesna Petrović bila je tu kada smo došli, ali odmah se izgubila, mislimo da je izašla na sporedni izlaz. Niko nije hteo da razgovara sa nama. Želeli smo da komšijski porazgovaramo sa naprednjacima, da im izložimo u kakvoj smo situaciji, koliko nam je teško, nemamo čime da hranimo porodice. Ima nas 300. Nadali smo se da ćemo zajednički moći da organizujemo sastanak sa nekim funkcionerom SNS iz Beograda. Neko da nas primi, da nas čuje. Ništa nismo uradili. Lokalni SNS nije bio raspoložen za razgovor sa nama. To su naši sugrađani, Paraćinci, šta da očekujemo od drugih?“ kaže otpuštena radnica, Vesna Kostić.

Staklarci kažu da ni jedan od tri poverenika SNS u Paraćinu nije došao da razgovara sa njima.

„Blic“ se u svom serijalu bavio finansijskim malverzacijama zbog kojih je bugarski tajkun optužen u svojoj zemlji, načinu na koji je pobegao u Srbiju (gde i dalje pokušava da dobije politički azil) kao i političkim vezama sa bivšim predsednikom Tomislavom Nikolićem i njegovim bliskih saradnicima. Staklarci su se nadali da će uz pomoć lokalnih naprednjaka moći da stupe u kontakt sa nekim od funkcionera SNS koji bi im pomogao da se konačno ovaj slučaj razreši.

 

(Medijski sadržaji nastali su realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime