Šta pokloniti dečku za  Dan zaljubljenih?

0

Iako nismo skloni da poklanjamo, pa čak i ne volimo poklone, vreme darivanja, omekša čak i najtvrđa uverenja, popustimo pod naletom tog sjaja i šarenila, pa se pružimo za bar jednu sitnicu, a onda još jednu i jednu. Tako nas januar neprimetno i polako odvede u februar, i u odbrojavanju dana lagano dodjemo do Dana zaljubljenih, za zaljubljene najlepšeg dana u godini. Ako nam nije dovoljno što dečku svakodnevno pokazujemo ljubav, za taj dan pripremićemo neko posebno iznenadjenje, tragaćemo danima za poklonom koji ne očekuje. Što se tih poklona tiče, stavovi su oprečni, od onog da se ljubav pokazuje svakog dana, da je dovoljan gest, reč, sitnica koja će voljenom ulepšati dan, pa do toga da posebnim poklonom treba pokazati dečku da je i on poseban. Gde naći posebne poklone za Dan zaljubljenih? Neki su tu, ne treba ih tražiti, samo se dobro osvrnuti i sastaviti listu njegovih najboljih osobina, napuniti kutiju razlozima zbog kojih ga volite,  ostavite mu u autu omiljenu čokoladu, poklonite mu zastavu Srbije i poručite da želite sa njim da ostanete ovde, jednostavno mu poklonite sebe.

Zašto za Dan zaljubljenih poraste prodaja zastava Srbije?

Možda Vas ovo pitanje zbunjuje, mada, vrlo je interesantvo za razmišljanje. U februaru se poveća prodaja zastava Srbije, razlog je po mnogima Dan državnosti, kada se zastava ističe kao obeležje. Zato je poslednjih godina trend da se zastave poklanjaju za razne prilike, kao simbol pripadanja srpskom narodu, ali i povezanosti jednih sa drugima, neizmerne ljubavi prema otadžbini, pa se poklanjaju za rodjendane, posebno punoletstva,  godišnjice, a često se devojke odlučuju da ih dečku poklone za Dan zaljubljenih. Ukoliko se odlučimo za zastavu kao poklon, sigurno nećemo pogrešiti, svakom muškarcu znači da ima zastavu Srbije, nametnuće se same prilike kada će sa ponosom da je istakne, a prva će verovatno biti veridba, pa svadba, rodjenje deteta, a onda njegovi rodjendani. One su danas lako dostupne, prodaja zastava Srbije je odlično onlline organizovana.

Ljubavna lista

Dan zaljubljenih je prilika da pokažemo koliko nam dečko zaista znači, mimo svih drugih dana u godini, tada treba naša kreativnost da izadje na svetlost dana, da otkrijemo o sebi ono što on nije znao, pa čak i ono u šta same nismo sigurne. To je prilika da ostvarimo neke od najkreativnijih, ali i najluckastijih ideja. Najzgodnija prilika da sve te ideje napišemo na jedan papir, da napravimo ljubavnu listu onoga što volimo i što bismo mogli zajedno da uradimo u narednoj godini, da ljubavnu listu uramimo i damo godinu dana idejama da se ostvare. Sledeći Dan zaljubljenih je prilika za evociranje uspomena i pravljenje nove liste.

Kutija puna razloga za ljubav

Kutijice, ma kakve, odlični su pokloni za svaku priliku. Za dragu osobu uvek biramo neku koja po obliku ili motivima ima neke veze sa njom. Muškarci vole svedene linije i jednostavne boje, u mnogome nam na taj način olakšavaju izbor, ali je sa druge strane veoma komplikovano odlučiti, šta u tu kutijicu staviti kako bi voljeni pamtio i poklon i taj dan. Uglavnom se odlučujemo za slatkiše, čokoladice, moguće je dekorisati ih personalizovanim omotima na kojima će u štampariji odštampati imena, značajne datume, neke zajedničke poruke. 

Večera uz sveće je uvek idealan poklon

Za žene važi da vole romantiku, medjutim, nisu ni muškarci mnogo daleko od ove istine. I oni i te kako vole romantične večere kao iznenadjenja, zgodno je što ne morate da odete u restoran kako biste iznenadile dečka, lako  možete sobu da pretvorite u romantični ambijent, nekoliko mirišljavih sveća i lepo servirana poručena hrana, dočaraće u potpunosti ambijent restorana, a spasiće Vas od traganja za mestom i čekanja, što nikako ne želite za prazničnu večeru.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime