SPREMITE OSVEŽAVAJUĆU I LEKOVITU SASI VODU

1

Uz pomoć jednog jednostavnog napitka koji će vas i osvježiti, možete da smanjite masne naslage koje ste nakupili na odredjenim mestima na telu.

Osam čaša vode dnevno se uvek navodi kao osnova zdrave ishrane. Bez obzira da li želimo da izgubimo kilograme ili da održavamo postojeću težinu, voda pomaže svim telesnim funkcijama da rade svoj svoj posao bez poteškoća.

Za zdravu probavu i eliminisanje nakupljene tečnosti u telu, voda ima najviše prednosti  za one koji žele da smršaju.

U zavisnosti od potreba i stepena fizičke aktivnosti, preporučena količina može da varira.

Ako želite vodu, koja je jedno od  najzdravijih pića, da napravite još blagotvornijom i efektnijom za vreme gubljenja kilograma, onda će vas interesovati ovaj jednostavni napitak koji smanjuje nadutost i poboljšava probavu, a smislila ga je nutricionistkinja Sintija Sas.

Osvežavajuća „sasi voda“ nije jedan od onih neukusnih i neprijatnih napitaka koje morate da pijete začepljenog nosa. Osim što će da vas razbudi, osvežiće vaše telo i potpuno ga „istuširati“ iznutra.

Evo kako se priprema

Sastojci:

  • 8 čaša vode
  • jedna kašičica rendanog korena od djumbira
  • jedan sveži krastavac srednje veličine, oguljen i isečen na tanke kriške
  • jedan limun srednje veličine, isečen na kriške
  • 12 listova nane

Navedene sastojke pomešajte sa vodom. Ostavite smesu da odstoji preko noći, da sve namirnice puste svoje arome, pa napitak konzumirajte tokom celog sledećeg dana.

Sam ovaj napitak neće učiniti čudo, ali u kombinaciji sa umerenom ishranom, podeljenom u 5 manjih obroka, kao i redovnom fizičkom aktivnošću, vaš struk će postati tanji, a stomak ravniji i sve to bez jednog jedinog dana gladovanja.

Preuzeto sa sajta:

http://www.zenasamja.me/budifit/876/sasi-voda–napitak-koji-topi-masne-naslage

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime