SLAVKO GAJIN: DALI SU NAM IGRAČE, NISMO KRIVI

0

JAGODINA je uveličala proslavu 80 godina postojanja kluba Asante Kotoko iz Gane (deklasirana 5:0), ali su u klubu podno Đurđevog brda bili neprijatno iznenađeni optužbama lokalnog kluba Tahiman sitija da su bez odobrenja u tim uvrstili njihovog igrača Ebenezera Agjaponga. Generalni sekretar Jagodine Slavko Gajin tvrdi da klub nije ništa uradio mimo dogovora.

– Agencija iz Gane koja je organizovala naše gostovanje nam je dala četvoricu fudbalera. I rekli su da su svi oni bez ugovora i kluba. Jagodina nije učinila ništa na svoju ruku, tako da nije ni odgovorna – tvrdi Gajin.

Da je put bio organizovan kako je bilo planirano, Jagodinci ne bi imali potrebu da „pozajmljuju“ igrače iz Gane, nastavlja priču Gajin, otkrivajući brojne probleme sa kojima su se susretali.

– Nismo hteli da kukamo i pričamo o problemima, ali sada moram sve da iznesem. Naša ekspedicija je trebalo da broji 25 ljudi, 18 fudbalera i sedam članova stručnog štaba i uprave. Pasoši su bili poslati na viziranje, a zatim su krenuli problemi. Prvog januara avion za Istanbul nije poleteo, da bi 2. januara za Tursku otputovalo samo 11 igrača i dvojica članova kluba. Ostali nisu dobili vize!

I tu nije bio kraj mukama, nastavlja Gajin.

– Nismo hteli da odustajemo i kvarimo proslavu, ali u Ganu nije stigla nijedna torba sa opremom. Zalutale su negde u Istanbulu, pa nam je domaćin pozajmio kompletnu opremu, sa sve kopačkama. Onda nam je agencija dodala još tu četvoricu fudbalera kako bismo mogli da odigramo meč. Prešli smo preko svega toga, ali ne možemo da prihvatimo na kraju da smo krivi za bilo šta – zaključio je Gajin.

novosti.rs

Prethodni tekst60 RADNIKA STANDARDA ČISTIĆE ZELENU PIJACU U JAGODINI
Sledeći tekstČITAOCI PIŠU: GLAVINCI ČIŠĆENI PA PONOVO ZATRPANI, PUT JAGODINA-REKOVAC LOŠE OČIŠĆEN

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime