SILK VALLEY FESTIVAL – Sara Jo, Angellina i Leon oduševili publiku

0

Još jedna velika žurka u nizu, u organizaciji udruženja „Dolina svile“, održana je sinoć na gradskim bazenima u Svilajncu. Za fenomenalnu atmosferu bili su zaduženi Sara Jo, Angellina i Leon, a u pauzama su publiku zabavljali DJ DjoleDee i animatori. Posećenost je ponovo premašila očekivanja sa preko 1.300 posetilaca.

„Mi uvek dajemo 120 odsto energije, a kada je publika ovako zahvalna, onda i duplo više. Prvi put sam u Svilajncu, provela sam se fantastično i živim za ovakve nastupe gde ima konstantne razmene energije“, izjavila je pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo.

Organizatori festivala su prezadovoljni i jako zahvalni na podršci koju im je pružila Opština Svilajnac i Prirodnjački centar Srbije u Svilajncu:

„Iznenađeni smo brojem posetilaca, koji dolaze iz Svilajnca, ali i šire okoline, tako da za sledeću godinu planiramo da festival traje nekoliko dana u kontinuitetu i da sve podignemo na jedan viši nivo“, zadovoljan je Filip Vasić, jedan od organizatora festivala.

 

„SVILAJNAC NA DLANU“

Projekat se sufinansira sredstvima Opštine Svilajnac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime