ŠEŠELJ: ŠTO PRE SRUŠITI VLAST SNS

0

Srpska radikalna stranka (SRS) mora što pre srušiti vlast Srpske napredne stranke (SNS) u Srbiji i iznuditi vanredne izbore na svim nivoima do kraja godine, rekao je u Jagodini Vojislav Šešelj, predsednik SRS.

„Turci su Srbijom vladali 500 godina, komunisti 50, ’’dosovci’’ 12 godina, nećemo valjda čekati da ’naprednjaci’ vladaju dalje od kraja ove godine. Moramo ih što pre srušiti sa vlasti. Moramo iznuditi vanredne izbore na svim nivoima“, rekao je Šešelj na promociji svojih knjiga.

Prema rečima Šešelja, SNS je došla na vlast jer su građani glasali da bi uklonili Borisa Tadića, a Aleksandar Vučić (sadašnji premijer) je obećavao ljudima da će bolje živeti, ali je posle izbora smanjio penzije i plate.

Šešelj je naveo i da narodu niko neće biti kriv ako proguta još jednu Vučićevu ’’udicu’’ o poboljšanju finansijske situacije i mogućem ’’povratku penzija i plata na iznose na kojima su bile’’, jer je to, kako je ocenio, priča koja bi mogla zaživeti samo dva-tri meseca pred izbore.

Prema rečima Šešelja, Vučić u Srbiji kontroliše sve, jer je, pored medija ’’pokupovao’’ čak i političare sa kojima je ranije bio u najtežim sukobima.

’’Jedino Čedomira Jovanovića i Borisa Tadića, drži na ledu, na večitom čekanju, iako se oni upiru iz petnih žila da i njima da neku mrvicu“, kaže Šešelj.

On smatra da su mediji pod ’’režimskom kontrolom’’ kao nikada, i navodi da se sa promocija njegovih knjiga ne objavljuje ni reč, ali da su ’’širom Srbije sale na promocijama pune’’.

Prema rečima predsednika SRS, predsednik Srbije Toimslav Nikolić je ’’bio pošten’’, a Vučić ’’svojeglav’’ ali se, nikada ne bi odmetnuli od SRS da on (Šešelj) nije tako dugo ostao u haškom tribunalu.

Izvor: Tanjug

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime