ŠEŠELJ: NAROD ŽELI DA MENJA STVARI

0

Kandidat za predsednika Srbije, lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj danas je na centralnom trgu u Jagodini razgovarao s građanima, kojima je rekao da je optimista pred izbore, jer vidi da narod želi da menja stvari.

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obišao je danas Podunavski i Južnobanatski okrug i poručio da je DOS za 12 godina potpuno devastirao Srbiju.

Kako je rekao, svaka vlast mora da ima kontrolu, a jedino on može da kontroliše Vučića i njegovu vladu.

On, dodao je, jedini ne daje lažna obećanja kao drugi kandidati, njegova je strateška orijentacija da se okrenemo Rusiji, jer to je, tvrdi, jedini način da izađemo iz ekonomske krize, socijalne bede, da se odbranimo od spoljnih izazova.

„Hrvati se naoružavaju, Šiptari spremaju vojsku, preti krvoproliće u Makedoniji, moramo biti jaki i naoružani“, rekao je Šešelj, uz opasku da su nam Rusi poklonilio izvestan broj polovnih ali dobrih, supermodernih aviona a da mi plaćamo samo remont, ali i da bi on, kada bi otišao u Rusiju, sve to dobio besplatno.

U razgovoru sa okupljenim građanima, prisetio se kako je nekada nailazio na zvižduke dok je pričao da će Srbija biti uništena, a da se, nažalost, ispostavilo da je bio u pravu.

Tanjug

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime