SEKSIPIL JE JEDNO, VULGARNOST NEŠTO SASVIM DRUGO

0

Poznata urednica Dnevnika na TV PINK, Aleksandra Ivanović napisala je za InfoCentralu šta misli o današnjem trendu ,,silikonskih pornićarki“ i koji su, po njoj atributi prave žene. Uživajte u čitanju!

9

Ženstvenost i elegancija su posebnost svake žene. A ženstvena je ona žena koja voli biti žena. Smatram da je u ženi čitavo čovečanstvo, ona nosi u sebi sve ono što je čovek. Moda, stil i elegancija menjaju se iz epohe u epoh…danas mi se dopada to što je moderno sve, tako da svako može da pronađe svoj stil, da kombinuje, istražuje i testira svoju kreativnost. Preferiram žensven i sexy stil, posebno modu 50.tih i 60 – tih godina. I žene i muškarci su izgledali lepo, romantično, sexy…muzika automobili…TV…filmovi …sve je bilo sa stilom. Elegancija i sofisticiranost žena tog vremena pleni i danas, a mi i danas nosimo slične kreacije koje su vanvremenske…Nekada su žene, osim toga kako su obučene, vodile računa i kako hodaju, sede, kakav im je izraz lica, kako se smeju i osmehuju …kakvo im je držanje, kako su prekrstile noge, kako govore i šta govore …jer jednu ženu – damu, čini sve! Ne može se obući ženstvena haljina a ponašati se kao amazonka…ne može se u štikle iz patika …i to jednom godišnje …znamo kako to onda izgleda …

8Moj utisak je da danas žene kao da polako gube ono najvrednije. Ženstvenost, eleganciju, čednost umiljatost, nežnost …i sve ono što ženu treba da čini ženom. Sve više se ponašaju kao muškarci a rekla bih možda i gore. Ni jedan muškarac, čini mi se, ne može biti toliko odvratan koliko to može biti jedna žena. Danas su žene mahom vulgarne, proste, jeftine…uglavnom se trude da budu takve, to kao da je usvojen model ponašanja kod većine današnjih devojaka!? Što je tragično! Da me neko ne bi shvatio pogrešno, jesam za slobodu, ne mislim da treba da se ponašamo kao da je srednji vek, ni sama se ne ponašam tako. Danas plastična hirurgija kreira izgled i„ lepotu“ žene. Ženstvenost, sofisticiranost nežnost…ove predivne osobine, kao da polako postaju nepoželjne medju pripadnicama nežnijeg pola a sve to usled surovosti sveta u kome živimo. Samopouzdanje, ženstvenost i elegancija se ne mogu postići u operacionim salama…Lični stil je nešto što se gradi, uči ali uporedo sa unutrašnjom nadgradnjom i velikim radom na sebi. Ne može svako sve da nosi ili bolje reći da iznese, potrebna je ličnost. A danas kao da je najvažnije skinuti se, napućiti usne (degutantno silikonske ) pustiti kosu do (silikonske!) zadnjice koju jedva prekriva nazovi haljina (degutantno i vulgarno kratka ) sa opet izbačenim naravno (silikonskim!) grudima …koja je poruka?! Da se razumemo volim sexy izgled, u pririodi žene je da bude zavodljiva i sexy ali granica je tanka pa se lako sklizne u vulgarnost i prost pornićarski izgled. A seksipil je nešto što nosite u sebi.

165

 

Danas, na žalost, vlada kult tela umesto kulta ličnosti. Danas žene imaju više mišića nego muškarci, nema te koja ne ide u teretanu kako bi imala bicepse i pločice na stomaku …a drsko ponašanje, svojeglavost i bezobrazluk, površnost i lenjost kao da su najpoželjnije osobine … a na sve to utiču društvena kretanja i naravno mediji. Bombardovani smo tvz. lepoticama koje nemaju celulit i koje su vitke odmah posle porodjaja a bore taman posla to zlo!!! Pa to ne sme da se ima jer ako imate celulit i bore, odmah na stub srama, jer pobogu to je najvažnija stvar na svetu!? A šta je sa dušom? Odbačena, zgažena, prognana, plače u nekom ćošku…a i telo jedva izdržava, sve više žena pada u nesvest od gladi…pa važno je biti plastična i savršena lepotica i zadovoljiti apetite „novog svetskog estetskog poretka“! E pa ja sledim sebe, od mode i najnovijih trendova uzimam samo ono što se meni dopada i u čemu pronalazim sebe.

4Može neka modna kuća ili veliki svetski kreator da osvoji ceo svet i svi mogu da nose njegove modele ali ne i ja ako mi se to ne dopada a to je čest slučaj. Na crvenom tepihu, recimo u Kanu, nagledam se toliko glupih kreacija najvećih imena u svetu mode koje ja nikada ne bih obukla…tako da, kritički, lični stav svakako mora biti presudan, ma o kome se radilo. Smatram da je spoj duše i tela vrsta lepote koja je neprolazna i vanvremenska. Iako je, nažalost, danas sve „sex i matematika“ … nikada ne zaboravite i BOG STVORI ŽENU !

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime