„SAVEZ ZA BOLJU JAGODINU BORIS TADIĆ, BORKO STEFANOVIĆ“ (5): VOLJAVČU STATUS GRADSKE MESNE ZAJEDNICE

0

Kandidat za gradonačelnika „Saveza za bolju Jagodinu“ Aleksandar Grković, govorio je o tome da će se zalagati da Mesna Zajednica Voljavče dobije status gradske mesne zajednice.

GRKOVIC„Vi imate neraskidivu kopču preko Budžinog brda i Strelišta sa gradom a opet infrastrukturno zaostajete za ovim komšijama. To je nepravda učinjena Voljavču. Zato ćemo se mi za to zalagati,da Voljavče bude gradska mesna zajednica. Uz Voljavče tražićemo taj status i za Trnavu,Ribnik i Bukovče, Rakitovo i Ribare. Šta to znači u praksi. U praksi to znači uvodjenje mrežne kanalizacije i vodovoda u svaku kuću pomenutih naselja, gas,telefon i pravljenje ambulanti kao i biciklističko pešačkih staza do svakog od ovih naselja, bezbednosti radi“ rekao je Grković.
Kandidat za predsednika Skupštine Grada Jagodina doktor Milan Miloradović govorio je o potrebi da u 21.veku ne sme biti razlike u infrastrukturi u gradskim i seoskim mesnim zajednicama. Ako hoćemo poljoprivredu da stavimo na noge kroz zadrugarstvo, taj ekonomski oporavak mora da prati i razvoj infrastrukture u seoskim mesnim zajednicama.
Kandidatkinja za zamenika gradonačelnika doktorka Suzana Matejić istakla je potrebu da krenemo da stvari menjamo na bolje.

„Moji roditelji, radnici Fabrike kablova, mogli su da isfinansiraju moje školovanje na studijama medicine“.

Danas nema ni nade za Fabriku kablova niti za ljude radničke klase da mogu uopšte da prežive a kamoli da razmišljaju da svojoj deci omoguće studije i prozor u pristojan život.
LISTA BORIS STEFANOVIĆ, BORKO STEFANOVIĆ SAVEZ ZA BOLJU JAGODINU NALAZI SE POD REDNIM BROJEM 5 NA LISTIĆU ZA LOKALNE IZBORE.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime