SAOBRAĆAJNA POLICIJA: UPRKOS VEJAVICI, SVI PUTEVI U POMORAVLJU PROHODNI

0

Oko 250 kilometara državnih, regionalnih puteva na području Pomoravlja, Resave i Levča čisti Preduzeće za puteve Kragujevac.

Sneg koji pada na području Pomoravskog okruga, vejavica i niska temperatura danas prave probleme stanovnicima i vozačima Jagodine, Ćuprije, Despotovca, Paraćina, Svilajnca i Rekovca, ali je snabdevanje strujom, vodom i grejanjem uredno.

To su Tanjugu rekli predsednici tih opština, opštinski portparoli i direktori preduzeća zaduženih za zimsko održavanje puteva.

U Saboraćajnoj policiji Policijske uprave u Jagodiji rečeno je Tanjugu da nijedan putni pravac na području Pomoravskog okruga nije zatvoren.

Putevi se čiste, uključujući i deonicu autoputa Beograd – Niš kroz Pomoravlje, ali ih vejavica ponovo zatrpava, rekao je dežurni u Saobraćajnoj policiji.

Direktor Direkcije za izgradnju grada Jagodine Miodrag Jeremić rekao je Tanjugu da je na čišćenju puteva i ulica angažovana sva raspoloživa mehanizacija još od juče.

„Teško odolevaju vejavici, ali očekujemo da će sutra svi pravci, pre svega prioriteni, biti očišćeni“, rekao je Jeremić.

Sneg pada u Levču i Resavi, rekli su predsednici opština Rekovac Predrag Đorđević i Despotovac Dejan Nenadović, ali još ne stvara probleme.

Putari su na ulicama i lokalnim drumovima.

Oko 250 kilometara državnih, regionalnih puteva na području Pomoravlja, Resave i Levča čisti Preduzeće za puteve Kragujevac.

Snabdevanje strujom, gasom i vodom je u svim opštinama uredno kao i grejanje.

Prethodni tekstTOMIĆ: DO PONEDELJKA UJUTRU GRAD ĆE BITI ČIST
Sledeći tekstOD SREDE TOPLIJE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime