SAOBRAĆAJCIMA I PORESKIM SLUŽBENICIMA PRITVOR DO 30 DANA

0

Uhapšenim saobraćajcima iz Jagodine i radnicima Poreske uprave iz Paraćina, koji su uhapšeni u akciji „Skener 2“ određeno je zadržavanje do 30 dana. Oni se nalaze u pritvoru u Ćupriji.

Policijski službenici Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Jagodini uhapsili su sedam policijskih službenika. Uhapšeni policijski službenici A.B., N.Z., S.G., G.V., N.S., S.G., i B.L. i zaposleni u preduzeću “Srbija putevi“ R.T., sumnjiče se da su, od oktobra do decembra 2015. godine, na području grada Jagodine, izvršili više krivičnih dela primanje mita i zloupotreba službenog položaja.

Policijski službenici Sektora unutrašnje kontrole su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu, doneli rešenja o zadržavanju do 48 časova petorici policijskih službenika Policijske uprave u Kraljevu, Odeljenja saobraćajne policije.

Uhapšeni M.M., S.T., G.M., D.T., i V.P, sumnjiče se da su od avgusta 2015. do aprila ove godine, na području grada Kraljeva, počinili više krivičnih dela primanje mita i zloupotreba službenog položaja.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime