Sanja Stanimirović, suvlasnica Testerala, dobitnica nagrade „Cvet uspeha za ženu zmaja“

0

Udruženje poslovnih žena Srbije je na svečanosti u Operi i teatru Madlenianum, 16. put dodelilo nagrade Cvet uspeha za ženu zmaja najboljim preduzetnicama u Srbiji. U kategoriji Izvozno orijentisana firma nagradu je dobila Sanja Stanimirović, suvlasnica preduzeća „Tester-al” d.o.o., „Testeral” LLC i „STS Kan Group” iz Jagodine.

„Velika je čast i privilegija primiti ovu prestižnu nagradu. Ona je došla kao rezultat višegodisnjeg posvećenog rada i svakodnevnog zalaganja. Ovo je veliki podstrek, ali ujedno i obaveza da budemo još bolji i uspešniji. Naše su firme porodične, tako da ja uvek ističem da sve pobede koje stoje iza mene i naših kompanija su rezultati celog porodičnog tima i svih zaposlenih. Moja uloga u svemu tome je da ih usmeravam, podstičem i motivišem da postignu svakog dana po jednu malu pobedu. Tako da ova nagrada kako pripada meni tako pripada i svi zmajevima i zmajicama koji čine naš tim“ kaže Sanja Stanimirović.

Suvlasnica preduzeća „Tester-al” d.o.o., „Testeral” LLC i „STS Kan Group” ističe da svuda sa ponosom predstavlja Jagodinu.

„Ja svoj grad jako volim i svuda sa ponosom ističem da sam Jagodinka, koliko znam ovo je prva nagrada ovog tipa koja je stigla u Jagodinu, što me čini dodatno srećnom jer sam predstavila svoj grad na najlepši mogući način, što se i trudim gde god da sam i van granica naše Srbije. Moj cilj pored firme je da pokušam da osnažim žensko preduzetništvo u Pomoravlju i ohrabim mlade zene koje se upuštaju u ovu avanturu, sa verom da će Jagodina iznedriti jos Zmajica“ dodaje Sanja. 

U okviru manifestacije Cvet uspeha za ženu zmaja, petu godinu zaredom je dodeljeno priznanje Rodno najsenzitivnija kompanija. Titulu žena zmaj, ove godine je ponelo 10 preduzetnica od 26 finalistkinja iz cele Srbije.

Nagrada „Cvet uspeha za ženu zmaja“ predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama koje se uspešno nose sa izazovima tranzicije i dodatno motiviše žene koje su na korak do odluke da se otisnu u svet preduzetništva. Cilj nagrade je afirmacija uspešnih preduzetnica i vidljivost njihovog doprinosa ekonomskom razvoju Srbije. Priznanjem najuspešnijima skreće se pažnja javnosti na veliku pokretačku snagu ženskog preduzetništva.

Nagrada za najbolje preduzetnice ustanovljena je prvi put 2007. godine, sa ciljem da se uticaj žena na razvoj privrede Srbije učini vidljivim i da se motivišu preduzetnice za nove uspehe. Idejni tvorac nagrade je Udruženje poslovnih žena Srbije.

Mogućnost učešća na konkursu za nagradu imaju sve poslovne žene koje su vlasnice preduzeća ili imaju udela u vlasništvu preduzeća i glavnu ulogu u menadžmentu firme, bez obzira na vrstu delatnosti. 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime