SAČUVAJTE ZDRAVLJE I DOBRU FORMU U TERETANI „INVICTUS“

0

Želite da se osećate bolje, imate više energije i  živite duže? Sve što vam je potrebno je vežbanje. Prednosti redovnog vežbanja i fizičke aktivnosti po zdravlje ne mogu da se zanemare, a vi ste ti koji ćete imati koristi od toga, bez obzira na godine, pol ili kondiciju. Zima je dobro vreme za početak treninga, ne samo da biste se na vreme spremili za sledeće leto već i da se ne biste ugojili tokom hladnih meseci slava i proslava. Idealno je da to uradite u odličnoj teretani „INVICTUS“ koja se nalazi u Jagodini, ulica Sutjeska 19/8, br telefona 060/066-56-46 i 065/47-47-437. Treninge vode personalni treneri Marko Saratlić i mast.prof.fiz.vasp. i sporta Sandra Stamatović.

dsc_7468

INVICTUS teretana nudi program INDIVIDUALNIH treninga. Ova vrsta saradnje podrazumeva da vaš trener konstantno nadzire vas rad, planira i kreira treninge.
Pored individualnih postoje i GRUPNI treninzi (fitnes), koji se odrzavaju u mesnoj zajednici Pivara utorkom i četvrtkom od 19h i subotom od 17h. Takodje u ponudi je i pilates koji će se održavati ponedeljkom i sredom od 18h. Za pilates prijave su u toku i uskoro startuje.

dsc_7448
Teretana je savremeno opremljena, klimatizovan prostor sa profesionalnim spravama TECHNO GYM i MAX FITNESS. Osim sprava za body building, INVICTUS GYM AND FITNESS poseduje i profesionalni kardio program (najkvalitetnije trake i bicikle), kao i širok raspon tegova.
INVICTUS Vam obezbeđuje čist i prostran ambijent i odličnu atmosferu, a kvalitetno druženje se podrazumeva.

8
Nudimo razne vrste treninga:

– Redukcija telesne težine,
– Hipertrofija mišića,
– Korekcija telesnih deformiteta,
– Kondiciona priprema sportista,
– Istezanje (PNF),
– Testiranje,
– Masaža,
– Samostalno vežbanje,
– Vođeni treninzi,
– Personalni treninzi.

76

 

 

 

 

 

Radnim danima, Invictus radi od 10 do 22, subotom od 12 do 21, a nedelja je neradni dan.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime