SA NASTRADALOM MARIJOM ČAJETINAC U KOLIMA BIO PAS, PORODICA MOLI ZA INFO O NJEMU

0

U automobilu Marije Čajetinac (33) koja je tragično nastradala u lančanom sudaru koji se juče dogodio kod Jagodine (ka Nišu), bio je pas Žika koga je neizmerno volela i koji je svuda putovao sa njom. Porodica ove devojke apeluje na građane Jagodine, Mijatovca i Ćuprije da ih kontaktiraju ukoliko vide Žiku.

zika-1„Žika nije bio u kolima u trenutku nesreće. Zapravo Pežo koji je Marija vozila prevrtao se na putu i pretpostavka je da je pas ispao u tumbanju, s obzirom da njegovo telo nije pronađeno ni u automobilu ni oko njega. Marija je izuzetno bila vezana za njega, udomila ga je pre oko godinu dana i jako smo ga svi voleli. Porodica moli sve da ukoliko vide psa sa fotografije, jave kako bi porodica došla po njega ili organizovala prevoz. Njegov pronalazak mnogo bi nam značio, roditeljima pogotovo“ kaže bliska drugarica Marije Čajetinac.

Žika je mešanac žute boje, čipovan je na njeno ime i ima ogrlicu oko vrata. Ukoliko primetite ovakvog psa, možete kontaktirati redakciju Infocentrale putem mejla [email protected] ili putem nase fejsbuk strane.

Mariija će biti sahranjena u četvrtak u Dublju u 13 sati.

 

Prethodni tekstNESREĆA I U SVILAJNCU – ČETVORO MRTVIH
Sledeći tekstI OSMA ŽRTVA DVOSTRUKOG LANČANOG SUDARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime