Sa ČETVORO DECE Beograđanka i Crnotravac se doselili u Jagodinu

0

Beogradjanka i Crnotravac, Tamara Perović i Perica Nikolić pre desetak dana odlučili su da se sa svoje četvoro dece, presele u Jagodinu. Želeli su manji grad od Beograda, a veći od Crne trave, najstarijeg sina upisuju u školu a mladju decu u vrtić.

„Živeli smo u Crnoj travi gde smo se nekada i upoznali a kasnije dobili decu. Suprug je radio kao vozač gerontodomaćica pri Centru za socijalni rad. Imali smo obećanje opštine da ćemo kao mnogočlana porodica dobiti stan ali to se odužilo, ništa se nije rešavalo i mi više nismo imali gde. Odlučili smo da se doselimo u Jagodinu i da pokušamo da porodici obezbedimo bolji život“ kaže Tamara koja vodi i blog o porodici sa četvoro dece – TAMAMA.

Najstariji Dimitrije danas je krenuo u OŠ „Goran Ostojić“.

„Ja sam studirala žurnalistiku ali u Crnoj travi nisam imala baš mnogo – novinarskog posla. Plus četvoro dece i obaveze oko njih, onemogućavaju mi da se mnogo krećem van kuće. Našli smo stan koji plaćamo 150 evra ali planiramo da nađemo nešto jeftinije jer je to visoka cena. Jagodina nam se dopala jer ima parkova, ima dečjih igrališta i mislim da je puna sadržaja za najmlađe“ kaže Tamara.

Perica je konkurisao na nekoliko radnih mesta pa očekuje da će ubrzo naći posao.

Prethodni tekstĐaci se vratili u školske klupe
Sledeći tekstRotarakt klub „Ćuprija-Morava“ organizuje književno veče

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime