RUSKA PRIRODNA KOZMETIKA U „ORIENT TOUCH SPA“ – NAJBOLJE OD PRIRODE

0

Originalna prirodna ruska kozmetika može se kupiti po veoma povoljnim cenama u Orient touch spa centru u Jagodini (u okviru hotela Wing). Širok spektar asortimana počev od maski za lice, telo, kosu omogućava da izaberete najbolje za ličnu negu.

Zbog svoje surove klime Sibir u sebi skriva jedinstvene biljke za lepotu i zdravlje koje su karakteristične samo za to područje.

22

Najprodavanija je „Agafin sapun za kosu i telo“ sastavljen od katrana i čaga gljiva sa brezom. Za kosu je kompletna linija proizvoda od kleke posvećena onima koji imaju problema sa opadanjem dlake. Egzotični šećerni piling sastavljen je od papaje, kao i citrusni piling sa sokom limete sa lifting efektom. Posebna pažnja posvećena je gelu i kozmetici za očne kapke i regeneraciju lica.

Najefikasniji i najkorisniji prirodni sastojci, brižljivo odabrani (na osnovu naučnih istraživanja) između najpopularnijih ruskih narodnih recepata postali su osnova kozmetičkih sredstava.

23

Na bazi prirodnog materijala Šungita urađen je asortiman proizvoda za noge. Ugljik je elemenat bez kojega nema života. Ne tako davno otkrivena je nova, do sada nepoznata forma postajanja ugljika u vidu šupljih sferičkih jona – fulerena, u koje medicina polaže mnoge nade za liječenje.

24
Do sada su fulereni pronađeni samo u šungitu. Šungit je jedini u svetu prirodni mineral koji sadrži fullerene. Time se objašnjava njegova svojstva lekovitog delovanja kod mnogih bolesti, očuvanja mladosti i lepote, zdravlja organa i sastava.
Kareljski šungit je jedinstven – za sada je u svetu pronađeno samo jedno jedino nalazište ovog minerala, i to u ruskoj pokrajini Kareliji.

Losioni, gelovi za telo, kreme i ulja sa svežim biljnim ekstraktima doprinose očuvanju mladosti i zdravlja kože i fantastično mirišu. Posetite Orient touch spa ili pozovite 060 6623966.

Prethodni tekstPREMINUO MANDA
Sledeći tekstDANAS DO 35 STEPENI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime