RESTORAN „360SKY&LOUNGE“ PROMENIO VLASNIČKU STRUKTURU, POČELE PRIPREME ZA SEZONU

0

Restoran „360 SKY&lounge“ na Đurđevom brdu u Jagodini, promenio je vlasničku strukturu i kompletnu postavu ugostiteljskih radnika. Novi vlasnik restorana sa najlepšim pogledom na grad je Ranko Kostić, privrednik koji živi i radi u inostranstvu. Ovaj restoran nudi mnoge novitete a planovi u susret turističkoj sezoni, su uveliko u toku.

unnamed„Restoran „360 SKY&lounge“ je objekat koji može da se takmiči sa bilo kojim poznatim restoranom u prestonici i većim gradovima. Imamo fantastičan pogled na grad, izuzetnu terasu i uneli smo brojne izmene počev od ljudi do menija. Kuvar je Nikola Alić, radimo internacionalnu kuhinju na moderan način. Pripremili smo dobru ponudu koja počinje izuzetnom cenom kafe od 36 dinara, za espreso i pozivamo sve Jagodince da dan počnu na našoj terasi. Imamo odličnu ponudu raznih kafa i ukusa koje će svi voleti. Pripremili smo tematske muzičke večeri, za svakog po nešto“ kaže menadžer ovog restorana Nikola Pavićević.6

Ovaj restoran organizovaće Festival vina: „Wine in the clouds“ 25.maja. Svakog dana jedno jelo je na promociji. Ovaj restoran promenio je dosadašnju koncepciju i u planu je ozbiljna priprema za turističku sezonu.

Restoran radi svakog dana, nalazi se na Đurđevom brdu iznad Turističkog kompleksa. Br telefona je 060 0700656

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime