Reditelj „Korena“ tokom snimanja u Gornjem Račniku, zavoleo i udomio Lepu

0

Snimanje serije „Koreni“ u selu Gornji Račnik kod Jagodine osim što je celoj ekipi koja je radila na ovom projektu, donelo veliki uspeh, jednom malom napuštenom psu donelo je i sreću zauvek. Reditelj serije „Koreni“ Ivan Živković i njegova supruga Ivana udomili su bolesnu i ničiju ženkicu Lepu koja već pet godina uživa sa njima u Beogradu.

„Leposava, kako su je zvali svi u ekipi, bila je napuštena mlada ženkica koja je tri meseca provela sa njima na snimanju. Bila je tada još uvek štene. Ivan je sa kolegama brinuo o njoj i drugim napuštenim psima koje su zatekli tamo. Mislim da je to bila ljubav na prvi pogled. Ona je delila sa njima sve trenutke snimanja. Kada je prvi put doveo u Beograd kući da vidimo kako će se slagati sa našim psom, otkrila sam da je bolesna. Imala je anaplazmu i to već u poodmakloj fazi pa smo odmah krenuli sa lečenjem. Da je došla nedelju dana kasnije, verovatno ne bi bila živa. Međutim, Lepa se oporavila a produžila je život našem psu francuskom buldogu koji je zahvaljujući njoj živeo 14 i po godina. Psu su divna bića, nismo samo mi spasili Lepu, ona je nama obojila život“ kaže Ivana Živković.

Pošto je Lepa došla u Beograd decembra 2017.kada je završeno snimanje serije „Koreni“ Živkovići su za njen datum rođenja uzela 26.januar kada je rođendan i njihovom sinu. I od tada ga slave zajedno.

„Ivana su na setu zvali Paris Hilton jer je poslednjih nedelju dana snimanja, nosio u torbi naokolo. Svi je obožavamo, ona je zaista posebna“.

Iza plejade velikih glumačkih imena u ovoj seriji, i velikog uspeha koji je serija imala u javnosti, stoji priča o Lepi koju smo slučajno otkrili. Lepa je upotpunila slagalicu i pokazala da iza svakog uspeha stoji ljubav prema svemu što nas okružuje i empatija prema onima koji zavise od nas. Zato jedno veliko bravo za reditelja Ivana Živkovića i njegovu suprugu Ivanu. 

Serija „Koreni“ doživela je u javnosti veliki uspeh. Radi se o ekranizaciji istoimenog romana Dobrice Ćosića u izvedbi vrhunskog glumačkog ansambla na čelu sa Žarkom Lauševićem. Scenario za seriju je napisao Đorđe Milosavljević a seriju režirao Ivan Živković. Producent serije je Radio-televizija Srbije, a izvršni producent “Eye to Eye” iz Beograda.

Serija „Koreni“, snimana je u selu Gornji Račnik kod Jagodine. Porodica Katić, oko koje se vrti cela radnja, smeštena je u kuću staru 134 godine, koja je mnogo pre toga ušla i u katalog najlepših srpskih kuća. Vlasništvo je Dragana Gligorijevića iz Jagodine.

Prethodni tekstŠkolica nemačkog i engleskog jezika „Pingpong“ – Upis je u toku
Sledeći tekstVozio pod dejstvom kokaina

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime