REDERMALIZACIJA – HIT U SVETU – SAMO KOD PROF DR MAJE JEVĐEVIĆ

0

Redermalizacija je inovativan novi metod za prevenciju starosti i restauraciju kože. Ovu inovativnu metodu danas u Srbiji radi samo Centar zdravlja i lepote „Glamour“ u Paraćinu (uskoro i u Beogradu) i ona predstavlja potpuni hit u anti aging medicini.

Ovaj novi koncept u podmlađivanju se vrši injektiranjem Xela Rederm -a u kožu. Xela Rederm je sastavljena od hijaloronske kiseline u različitim koncentracijama i supstratu pod nazivom sukcinat. Kombinacijom ova dva sastojka moguće je tretirati sve aspekte starenja kože.

13„Ova procedura predstavljena je na kongresu u Sloveniji. Funkcija sukcinata u Xela Rederm je da stimuliše fibroblastne ćelije u koži kako bi proizvela kolagen i druge proteine koji su važni za zdravu kožu. Succinate je takođe odgovoran za formiranje novih krvnih sudova u koži. Povećavajući krvne sudove, esencijalni mikro hranjivači i vitamini se odlažu u kožu koja je neophodna za zdravu kožu sjaja. Hijaluronska kiselina u Xela Rederm sprečava dehidrataciju kože, vlaži kožu i dopunjuje hijaluronsku kiselinu. I hijaluronska kiselina i sukcinat se nalaze prirodno u koži ljudi. Rezultati koje pacijent može očekivati je mlađi izgled, zdrava koža, poboljšanje teksture kože, manje primetne bore, mali efekat podizanja zbog hijaluronske kiseline i smanjenje pigmentacije kože“ kaže prof dr Maja Jevđević.

Redarmalizacija se izvodi osim na licu, na deholteu, vratu, rukama, zadnjici, stomaku. Već se uspešno sprovodi u Americi, Rusiji a proslavila ju je Madona kada je otkrila da se često podvrgava tretmanu redermalizacije.

Za sve konsultacije i pregled kod prof dr Maje Jevđević, možete pozvati br telefona 035 56 55 57 i zakazati. U razgovoru sa njom, možete se informisati koji je tretman najpogodniji za Vašu kožu. Takođe, možete pogledati web stranu http://doktorkamaja.com/

Prof. dr Maja Jevđević, doktor estetske medicine, jedna je od prvih doktora u Srbiji opredeljenih za neinvanzivni pristup podmlađivanju i ulepšavanju. Zahvaljujući stalnom usavršavanju u našoj zemlji i inostranstvu, završenom doktoratu na Medicinskom fakultetu, velikom broju klijenata u prethodnih osam godina, pa samim tim i velikim iskustvom u praksi, danas, osim u svojoj ordinaciji radi i kao edukator u prestižnom estetsko-edukativnom centru Medica Aesthetica, gde sa zadovoljstvom svoje znanje prenosi doktorima i stomatolozima. Možete joj pisati i na [email protected]

Prethodni tekstOTVARANJE PRVOG „ALFA BRZI CASH&CARRY“ MARKETA NA RIBARSKOM PUTU
Sledeći tekstDR MAJA JEVĐEVIĆ U ŠVAJCARSKOJ: SRPSKE ŽENE NEGOVANE I LEPE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime