Pucali iz plašljivca, dete doživelo šok

0

U glavnoj jagodinskoj ulici od ugostiteljskog objekta „Izgubljeno jagnje“ do Čočetove pa kasnije ka Ćupriji, maloletna lica večeras su uznemirila građana Jagodine, pucnjavom iz, prema nezvaničnim informacijama, pištolja – plašjivca.

„Bili su kolima ispred mene, a ja u kolima sa porodicom i malim detetom. Video sam kako vozač pruža ruku kroz prozor i pištoljem puca u vis. Prizor me je prenerazio. U tom trenutku pomislio sam samo kako da sačuvamo glave. Sve se dešavalo u Čočetovoj ulici, kasnije sam čuo da su pucali kroz ceo grad. Skrenuli su kod menjačnice na početku Čočetove. Mi smo nastavili ka Rodi ali nas je policija brzo zaustavila kako bi nas ispitala šta se desilo i šta smo videli. Šokiran sam. Dete mi je doživelo stres, ne možemo da ga smirimo. Nečuveno je šta se dešava. Ni na kraj pameti mi u tom trenutku nije bio pištolj plašljivac već to da se radi o pravom pištolju. U Čočetovoj je bilo ljudi, verujem da su svi u šoku“ kaže jedan od očevidaca događaja.

„Kada maloletnici pucaju iz plašljivca, šta će biti kada postanu punoletni? Iz kakvog će pištolja tada pucati. Sve ovo što se dešava nije dobro i nisam optimista“ kaže jedan od građana Jagodine.

Lica koja su pucala iz vozila u pokretu, kako prenose mediji bila su u vidno alkoholisanom stanju.

Prethodni tekstPonovo pucnjava u Čočetovoj
Sledeći tekstMuškarac koji se ubio ispred Narodne skupštine ostavio oproštajno pismo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime