JAGODINA DANAS ČEKA ,,NAPREDAK“

0
Fudbaleri Jagodine u šampionatu Jelen Super Lige Srbije više nemaju izbora. Pobeda protiv uvek neugodnog protivnika Napretka iz Kruševca nameće se kao imperativ.
Novi Šef stručnog štaba jagodinskog Superligaša Simo Krunić najavio je na pres konferenciji veliku borbu i da će na teren izvesti samo najspremnije igrače.
– Probaćemo sve da učinimo za ovaj današnji i jučerašnji dan koji smo imali da što bolje uđemo u utakmicu, pokušaću da odredim najbilji tim da odigra sutrašnju utakmicu. Znamo ekipu Napredka, ekipa koja je agresivna, koja dosta trči, ima dobre brze igrače i smatram da je to klub koji nerealno ima malo bodova u odnosu na to kakvu ekipu ima. Mi ne očekujemo ni malo laku utakmicu. mene interesuje isključivo odnos i zalaganje igrača u utakmici, da svaki igrač da svoj maksimum, da igra agresivno i čvrsto pogotovo što igramo na domaćem terenu. I u jednoj teškoj utakmici kakvu očekujem moraćemo da damo više nego što možemo u ovom trenutku da bi uspeli da ostvarimo povoljan rezultat.
Imamo par povređenih igrača, Šimca koji najverovatnije neće moći da igra dve nedeljei još nekolicinu njih koji neće igrati. Ali nećemo govoriti o igračima koji igraju i koji ne igraju, najvažnije je da igrači koji budu igrali uđu maksimalno spremno u utakmicu.-izjavio je šef stručnog štaba Simo Krunić.
– Mi smo u prvih pet odigranih kola uzeli samo četiri boda što i sami znamo da je malo.  Svi smo maksimalno spremni da uđemo pametno u utakmicu i da strpljivom igrom uzmemo tri boda i da se vratimo tamo gde nam je mesto a to je sam vrh tabele .-izjavio je prvotimac Milan Đurić.
Utakmica je danas u 16 sati na Gradskom stadionu u Jagodini.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime