PROF DR.JEVĐEVIĆ: VREME JE ZA HIGIJENSKE TRETMANE LICA

0

U ovo doba godine, u jesen, prema savetima poznatih dermatologa i lekara, vreme je za higijenske tretmane lica. Kako objašnjava prof dr.Maja Jevđević koža, posebno lice je posle mora i letnjeg perioda, oštećena od UV zraka.

6„Licu je posle letnjeg perioda kada je bilo izloženo UV zracima i jakoj toploti, potrebna hidratacija. Dolazi do zadebljanja koža odnosno epidermisa, tako da se svaka nega u sklopu tretmana kao i mezoterapija, preporučuje u jesenjem periodu. Sve češće se pojavljuju fleke koja nastaju od izlaganja sunčevoj svetlosti i toploti, pa je neophodno uraditi hemijski piling. Upravo je jesen vreme kada najviše radimo hemijske pilinge lica. Potrebno je uraditi dva ili tri vezana tretmana u razmaku od nedelju dana da bi došlo do vidnog poboljšanja“ kaže prof dr.Maja Jevđević.

Centar zdravlja i lepote „Glamour“ u Paraćinu radi sve vrste tretmana lica, kao i šaka na kojima su vidne tvz.staračke pege. Mogućnost plaćanja je i putem administrativne zabrane. „Glamour“ se nalazi u ulici Ive Andrića bb, 35250 Paraćin a možete ih kontatirati na br tel 035/565-557.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime