PRITVOR ZA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO RAMIĆA

0

Draganu E. (37) iz Smedereva, nastanjenom u Jagodini, za koga se osnovano sumnja da je prošle godine ubio Ivana Ramića (28) iz Ćuprije, određen je pritvor do 30 dana. U njegovom stanu policija je pronašla jedan pištolj sa obrisanim fabričkim brojem, 23 metaka, falsifikovana lična dokumenta-ličnu kartu, pasoš i vozačku dozvolu na ime bugarskog državljanina sa fotografijom Dragana E.  kao i novac u domaćoj i inostranoj valuti. Dragan E. je uhapšen u ponedeljak u Nikčevićovoj ulici u Jagodini.

IVAN RAMIC
Ivan Ramić

Ubistvu koje se dogodilo jula 2013. je prethodila kraća svađa između Dragana E. i Ramića. Dragan E. je ispred kafane čekao Ramića. Kad je mladić došao i zakoračio da uđe u lokal, pojavio se napadač. Usledila je žestoka svađa. Dragan E. je izvadio pištolj i ispalio tri metka u Ramića, nakon čega je pobegao.

Rođak Ivana Ramića, Zdravko Ramić osuđen je 2012. godine na 15 godina zatvora jer je učestvovao u ubistvu vlasnika menjačnice „Centar“, Radmila Tošića u Kragujevcu. Ubistvo se dogodilo 2008. godine.

foto Infocentrala, Facebook

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime