PREVRNUO SE POLICIJSKI AUTO

2

U ulici Knez Milete u Jagodini doslo je do saobracajne nezgode u kojoj je ucestvovao i policijski automobil. Policijski auto se prevrnuo na krov i ceka se ekipa da vozilo ukloni. Policija regulise saobracaj. FOTO Infocentrala

Prethodni tekstKON: MASOVNO TESTITARNJE SVIH KOJI SU BILI U KONTAKTU SA OBOLELIMA
Sledeći tekstPOSTAVLJENO 3.000 KREVETA U HALI BEOGRADSKOG SAJMA

2 KOMENTARA

  1. Razlog je sto dajete svakome da vozi, vecina policije u Jagodini ne ume da vozi, vecina policije u Jagodini ne postuje saobracajne propise, ne daju migavce i da ne nabrajamo sve jos, dobro da ceo vozni park imaju citav jos uvek.

  2. Meni ovo nije čudno, pogotovo imajući u vidu bahatost Jagodinske policije u kombinaciji sa neznanjem. Ogromna većina Jagodinskih policajaca vozi u kontra smer kada ide u kafanu, parkiraju na zabranu zaustavljanja i parkiranja, što ukazuje da neki ne znaju a neki ne poštuju saobraćajne znakove. 90% njih telefonira dok vozi a 98% ne vezuje siguronosni pojas. Saobraćajna policija vrši primopredaju smene u kafani ,,Kruna“ uz kaficu i rakijcu, naravno, kao što je i bio slučaj pre godinu i po dana kada su tako uz rakijcu vršili smenu u kafani, a u to vreme se desio masakr na auto putu kod Mijatovca, koji je mogao da se izbegne tako da , samo da su umesto u kafanu sedeli u zaustavnoj traci ispred magle sa rotacijom. Sve ovo što pišem, nije napamet, već za svaku izgovorenu reč imam dokaze u vidu video zapisa, kao i još mnogo drugih dokaznih materijala o čak i kriminalnim aktivnostima Jagodinskih policajaca. Zato skoro uvek i kad vidim da mi ide u susret policijski auto, ja uključim kameru jer znam da je 100% makar u jednom prekršaju, a u praksi su uvek u više prekršaja istovremeno.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime