PREMINUO ZVONIMIR KOCIĆ, IZVRŠNI DIREKTOR JVP „SRBIJAVODE“

0

Zvonimir Kocić, izvršni direktor JVP „Srbijavode“, veliki profesionalac, zaslužan za realizaciju velikih međunarodnih i državnih projekata u oblasti vodoprivrede na teritoriji naše opštine, još jedna je žrtva korona virusa. G. Kocić je često boravio u Paraćinu i zaslužan je za odličnu saradnju koju smo imali sa JVP „Srbijavode“ proteklih godina. Saučešće porodici, napisao je Saša Paunović.

Lečio se u KBC „Dr Dragiša Mišović“.

– Njegovim iznenadnim odlaskom izgubili smo iskrenog borca za dobrobit našeg društva i čoveka koji je dao veliki ljudski i profesionalni doprinos borbi za odbranu od poplava, kao i sigurnost života ljudi – stoji u saopštenju „Srbijavoda“.

Zvonimi Kocić ostaće upamćen po bogatoj profesionalnoj karijeri i dužnostima koje je obavljao, kao izvanredan stručnjak za zaštitu od štetnog dejstva voda i upravljanje objektima, kao i član i konsultant mnogih projekata od međunarodnog značaja u oblasti voda.

Kocić, koji je, inače, pre dve godine imao jednu operaciju na plućima, javnosti je postao poznat za vreme poplava kada se borio protiv njih.

 

Prethodni tekstU JAGODINI JOŠ DESETORO OBOLELIH, ĆUPRIJI 14 I PARAĆINU PET
Sledeći tekstCVETI U DOBA KORONE – JAGODINA (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime