PREMINUO VLASNIK MOTELA „PREDEJANE“

1

Jedan od najuspešnijih privrednika sa juga Srbije, vlasnik motela “Predejane” Dragan Pavlović, preminuo je danas u niškom Kliničkom centru u 56. godini života, potvrdili su  juGmedii njegovi rođaci.

Pavlović, koji je bio hronični bolesnik, pre četiri dana je sa respiratornim problemima hitno prevežen od kuće u nišku bolnicu.

Dragan Pavlović kupio je motel „Predejane“ je 2003. godine i nije otpustio nijednog od 150 zatečenih radnika. Na mapi ugostiteljskih objekata na Koridoru 10 „Predejane“ i danas zauzima prvo mesto po kvalitetu usluga, nivou opremljenosti restorana, soba i apartmana.

„Kao mali nisam imao novac da kupim lepinju sa kajmakom u ovom motelu, koja je ovde i danas jedan od specijaliteta. Kada sam zaradio novac u Rusiji odlučio sam da kupim motel. Moja porodica u Rusiji ima razumevanja za moju emotivnu vezanost za varoš Predejane“, izjavio je za juGmediu 2012. godine Dragan Pavlović, prilikom primanja jedne od mnogih nagrada koje je zasluženo dobijao godinama unazad kao uspešan privrednik.

Zahvaljujući funkcionisanju ovog ugostiteljskog objekta koji je nakon privatizacije preživeo i skretanje Koridora 10 sa njegove trase, živelo je celo Predejane. Ne samo što je bio uspešan privrednik, bio je jako poštovan i voljen od strane svih političkih garniture koje su u Srbiji bili na vlasti u proteklih dvadesetek godina. Predejančani, Leskovčani, a i šire, pamtiće ga kao velikog dobročinitelja i nesebičnog čoveka koji je svakome izlazio u susret.

Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

Datum i vreme sahrane biće naknadno saopšteni.

jugmedia.rs

Prethodni tekstDVE ŽRTVE KORONA VIRUSA U ĆUPRIJI
Sledeći tekstVUČIĆ: UKOLIKO SE PONAŠANJE NE PROMENI, POLICIJSKI ČAS ĆE TRAJATI 24 SATA

1 KOMENTAR

  1. VELIKA ŠTETA I ŽALOST, ZA PREDAJANE ZA NAROD U PREDAJANIMA ZA PORODICU ZA PRIJATELJE . DA SU SVI BILI KAO ON, KAMO SRĆE.

    KO GA NIJE UPOZNAO, NIJE MU NI POMOGAO, VELIKI ČOVEK

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime