PREMINULA VALERIJA ŽIVKOVIĆ, PSIHOLOG I BORAC ZA DEČJA PRAVA

7

Na jagodinskom groblju danas je sahranjena Valerija Živković, psiholog OŠ „Rada Miljković“. Brojni prijatelji i poštovaoci njegog predanog rada sa decom, danas se opraštaju na društvenim mrežama od nje. 

Prethodni tekstOD PETKA ZA ULAZAK U SRBIJU NEĆE BITI POTREBAN NEGATIVAN TEST
Sledeći tekstPOČELE PRIJAVE ZA TURISTIČKE VAUČERE

7 KOMENTARA

  1. Bila je divna i profesionalna. Zahvalna sam joj sto je pomogla mom detetu onda kada je bilo najpotrebnije i najbolnije. Hvala Ti i pocivaj u miru.

  2. Nesebično je pomagala svakom ko joj se obratio, bila je pravi profesionalac u svom poslu. Nije žalila svoje slobodno vreme za psihološku pomoć drugome, naravno besplatno. Porodici iskreno saučešće.

  3. Poslednji topli pozdravi mojoj dragoj Vali. Posledenje reči zahvalnosti za lepotu druženja sa tobom, za svaki osmeh i zarazni smeh kojeg smo delile, za brojne seminare i napredne ideje koje smo zajedno s puno ljubavi širile….Draga, ostaješ u mom srcu zauvek. Počivaj u miru Božjem.

  4. Draga Valerija bila si iskren covek i profesionalac u svom poslu, bila si dusa od coveka, svima si htela da pomognes zarad boljitka nase dece, bila mi je velika CAST sto sam te poznavala i sto smo saradjivali preko GIZ-a, HVALA ti jos jednom za sve, prati nas i dalje sa neba i sa andjelima. Saucesce porodici.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime