PREMIJERKA ANA BRNABIĆ NA DAN STUDENATA U VISOKOJ MEDICINSKOJ ŠKOLI U ĆUPRIJI

0

Prva poseta Predsednice Vlade Ane Brnabić Pomoravlju, povodom obeležavanja Dana studenta u Visokoj medicinskoj školi strukovnih studija u Ćupriji, saopštio je menadžment ove škole.

U sredu 04.04.2018. godine u Visokoj medicinskoj školi strukovnih studija održaće se Svečana akademija povodom Dana studenata. Tom prilikom biće upriličeno i svečano otvaranje farmaceutskog bloka Škole, multimedijalne učionice i kompjuterskih laboratorija.

Na lični poziv direktora Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji, dr sci. med Hristosa Aleksopulosa svečanosti će prisustvovati predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić. Pored otvaranja serverske sobe, predsednica Vlade će svečanim rezanjem vrpce otvoriti i Farmaceutski blok koji čine dve potpuno nove laboratorije i „Apoteka“.

Digitalizacija i osavremenjivanje rada ustanova, koje je Vlada Republike Srbije postavila kao cilj, prepoznat je i u Visokoj medicinskoj školi srukovnih studija u Ćupriji. Škola će ovim novinama direktno povećati kapacitete informacionog sistema kao i pružiti tehničke mogućnosti za implementaciju novih tehnologija. Visoka medicinska škola strukovnih studija u Ćupriji još jednom pokazuje da uviđa potrebe studenata i teži da na što bolji način unapredi kvalitet nastavnog procesa i stvori što bolje uslove obrazovanja.

Na svečanoj ceremoniji predsednica Vlade, kao i direktor Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji uputi će pozdravnu reč i obratiti se studentima. U okviru obeležavanja Dana studenta na gradskom trgu studenti će organizovati i niz prigodnih aktivnosti i humanitarnih akcija.

Za sve predstavnike medija biće obezbeđen PRESS ROOM na prvom spratu škole.

PR tekst

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime