PORTALI OBJAVILI DA BI PAUNOVIĆ MOGAO BITI BUDUĆI PREDSEDNIK DEMOKRATSKE STRANKE

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na portalima se danas pojavila informacija da bi predsednik opštine Paraćin, Saša Paunović mogao biti budući predsednik Demokratske stranke.

Kako prenosi portal Teleprompter, ambasade SAD, Nemačke i Britanije već su izabrale novog predsednika Demokratske stranke, a među kandidatima nisu ni Bojan Pajtića, ni Dragan Šutanovac. Ovaj internet magazin još navodi da je „određeno“ da novi predsednik demokrata bude Saša Paunović, novoizabrani predsednik opštine Paraćin, te da oko toga postoji široka saglasnost u pomenutim ambasadama..

Cilj ove rokade je, kako se tvrdi, da se „sklone istrošeni kadrovi kao što su Bojan Pajtić, Dragan Šutanovac, Aleksandra Jerkov, Goran Ćirić, Radoslav Milojičić Kena i Goran Ješić, a da rukovodeća mesta u stranci preuzmu dr Dušan Milisavljević, Saša Paunović, Vesna Martinović, Milovan Mićović i Mirjana Avakumović“

U tekstu se još podseća da je aktuelni šef DS-a, Bojan Pajtić početkom maja najavio da će redovni unutarstranački izbori biti održani u roku od šest meseci, te da je dodao da će izbori po prvi put biti neposredni.

Saša Paunović je član Vlade u senci Demokratske stranke zadužen za državnu upravu i lokalnu samoupravu. Predsednik je Resornog odbora Demokratske stranke za lokalnu samoupravu. Na lokalne izbore 2016. Paunović nije izašao pod bojama i oznakama Demokratske stranke. Paunović je od 2004.god. predsednik opštine. Za svoj rad dobio je 2009.god. nagradu NALED-a Reformator godine, a 2013.god. i priznanje „Odgovorno” Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost – CRTA za promovisanje odgovornosti za javno izgovorenu reč i transparentan rad opštinske uprave. Član DS od juna 1992.god., više puta bio član opštinskog odbora, obavljao dužnost predsednika okružnog odbora, bio član Izvršnog odbora DS, od 2002.god. predsednik opštinskog odbora DS u Paraćinu u više mandata, na izbornoj skupštini DS Paraćin u novembru 2013.god. ponovo izabran za predsednika. U decembru 2010.god. izabran za člana predsedništva DS i tu dužnost obavljao do 2012.god., sada predsednik resornog odbora DS za lokalnu samoupravu i državnu upravu.

Prethodni tekstTRAŽE SE RADNICI ZA RAD NA REČNIM BRODOVIMA
Sledeći tekstU PETAK KONSTITUTIVNA SEDNICA U JAGODINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime