PORED BORBENOSTI POTREBNO I RAZMIŠLJATI

0

Susret 8. kola JSL Srbije na gradskom stadionu u Jagodini igra se u subotu u 15 sati. Jagodina dočekuje Borac

Kormilar Jagodine Simo Krunić veruje da će u duelu sa Borcem iz Čačka i efikasnost doći do izražaja pa da se krene ka gorenjem delu tabele:

– Prošli smo ove tri utakmice od kada sam ja tu trener, ušli smo jako u te utakmice ali moramo pored te naše borbenosti koju pokazujemo i pored maksimalnog angažovanja i da razmišljamo o nekim situacijama. Kao i što ste videli te utakmice smo gubili zbog detalja, radimo i borimo se da to ispravimo. Malo se nalazimo u nezavidnom položaju, bodovnom, bodovni saldo nam je mali, međutim sve je do nas i sve zavisi kako mi budemo ušli u utakmicu. Svesni smo da će biti jako teška utakmica ali moramo svi da se angažujemo i da damo sve od sebe da pokušamo da osvojimo povoljan rezultat, kaže Krunić.

– Ovo je veoma važna utakmica za nas i veoma teška će biti, zato što je ekipa Borca veoma dobra ekipa, mi imamo neki niz veoma loših rezultata i sa ovom pobedom bi se podigli i na tabeli i sigurno bi podigli i formu, a i samopouzdanje. Mi idemo u ovu utakmicu sa jednim ciljem, da  damo svi sve od sebe, svaki igrač koji izađe na terenu da da sve od sebe i mislim da rezultat neće izostati.- izjavio je prvotimac Jagodine Aleksandar Filipović.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime