PLES NA STANICI PODZEMNE, VIDEO KOJI JE ODUŠEVIO SVET

0

Savršeno sihronizovani pokreti na muziku Elliota Mossa („Slip“) ulepšaće vam ovaj dan…

„Ples je pesma u kojoj je svaki pokret reč,“ citat je iz filma Mata Hari koji savršeno opisuje ples ovih neverovatno talentovanih mladih plesača. Ako se pitate zašto su odlučili da plešu na stanici podzemne železnice, reč je o “Showtimeu“.

„Showtime“ je pokret koji je nastao u Njujorku gde plesači, nezavisno od plesnog žanra, petkom i subotom plešu na stanicama podzemnih željeznica, ali i unutar samih vozova. Najčešće je reč o hip-hopu i breakdanceu unutar skučenih vagona gde se kreću i vrte oko drški kao da se ne nalaze unutar pokretnog vozila. No ova dva člana plesne grupe I.aM.mE. odlučila su pokazati šta plesači čine dok čekaju svoj voz na stanici.

Phillip Chbeeb, bivši učesnik svetski poznate emisije So You Think You Can Dance, i Renee Kester stvorili su koreografiju gde se hip-hop i balet spajaju u zadivljujući nastup koji morate da pogledate minimum bar jednom.

http://www.elle.rs/lifestyle/ljubav-i-sex/13256-video-koji-je-odusevio-svet-emotivni-ples-na-stanici-podzemne-zeleznice-video.html

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime