PESNIČENJE SUDIJE U NIŠU!

0

Svega i svačega smo se nagledali na našim sportskim terenima, ali ono što se dogodilo na košarkaškom meču u Nišu između Juniora i Bora je za svaku osudu i pokazatelj da pojedincima definitivno nije mesto u sportu.

Posle jednog dosuđenog prekršaja, košarkaš Bora je dobio i tehničku zbog protesta, nakon čega je nasrnuo na sudiju, objavio je portal mvp.rs na Jutjubu.

Najpre ga je uhvatio za vrat i onda počeo da pesniči, udara i rukama i nogama arbitra, koji je i prvi zamahnuo rukom, a koga su kolege i ostali igrači jedva spasli, a u nezapamćenom incidentu učestvovali su još neki košarkaši Bora. Najagresivniji među njima, koji je i započeo napad, jedva se smirio i još u nekoliko navrata pokušao da udari sudiju, pa čak i da ga gađa stolicom.

Neverovatno je šta pojedinci sebi dozvoljavaju, ali je jasno da ovom momku nije mesto na košarkaškom terenu sa ovakvim ponašanjem. Utakmica 13. kola prve regionalne lige Istok nakon toga je prekinuta u 15. minutu, a ako nekoga zanima, rezultat je bio 36:34 za Bor.

N.Todorović, Blic

Prethodni tekstUMETNOST AUTSAJDERA U SRBIJI
Sledeći tekstIZGORELA ČETIRI STANA!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime