PAUNOVIĆ: PRISTAO BIH DA PREUZMEM DS POD ODREĐENIM USLOVIMA

0

Pošto se na portalima pojavila vest da bi predsednik opštine Paraćin, Saša Paunović mogao biti novi predsednik Demokratske stranke, on je napisao na fesjbuku da ga niko u vezi sa tim nije kontaktirao.

„Niko me u vezi teme nije kontaktirao iz navedenih „diplomatskih krugova“ ili sa kakvog drugog „važnog“ mesta. Nisam se bavio ni aktuelnim dešavanjima oko izbora u Demokratskoj stranci (računam da tamo ima i važnijih stvari od kadrovskih rešenja), niti sam sa bilo kim na bilo kakvom sastanku u šali i zbilji o ovoj temi pričao. Ako ima kakvih ljudi koji su o ovom razgovarali, mene na te sastanke nisu zvali“ napisao je on.

Za Infocentralu, Paunović je na pitanje „da li biste prihvatili mesto predsednika“ odgovorio – pod određenim uslovima.

Aktuelni šef DS-a, Bojan Pajtić početkom maja najavio je da će redovni unutarstranački izbori biti održani u roku od šest meseci, te da je dodao da će izbori po prvi put biti neposredni.

Saša Paunović je član Vlade u senci Demokratske stranke zadužen za državnu upravu i lokalnu samoupravu. Predsednik je Resornog odbora Demokratske stranke za lokalnu samoupravu. Na lokalne izbore 2016. Paunović nije izašao pod bojama i oznakama Demokratske stranke. Paunović je od 2004.god. predsednik opštine. Za svoj rad dobio je 2009.god. nagradu NALED-a Reformator godine, a 2013.god. i priznanje „Odgovorno” Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost – CRTA za promovisanje odgovornosti za javno izgovorenu reč i transparentan rad opštinske uprave. Član DS od juna 1992.god., više puta bio član opštinskog odbora, obavljao dužnost predsednika okružnog odbora, bio član Izvršnog odbora DS, od 2002.god. predsednik opštinskog odbora DS u Paraćinu u više mandata, na izbornoj skupštini DS Paraćin u novembru 2013.god. ponovo izabran za predsednika. U decembru 2010.god. izabran za člana predsedništva DS i tu dužnost obavljao do 2012.god., sada predsednik resornog odbora DS za lokalnu samoupravu i državnu upravu.

Prethodni tekstSNS FORMIRALA VLAST U REKOVCU
Sledeći tekstKOJI ODBORNICI ULAZE U JAGODINSKU SKUPŠTINU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime