PARAĆINAC STRADAO PRED CELOM PORODICOM

0

Milan Miculović (69) iz Paraćina, koji je poginuo u lančanom udesu koji se dogodio na autoputu Beograd-Niš kod naplatne rampe Vrčin, stradao je pred celom svojom porodicom!

Milan je stradao u prvom lančanom sudaru koji se u nedelju dogodio na auto-putu nedaleko od Beograda. Do nesreće je došlo u pet i 15 ujutru, kod mesta Mali Požarevac u pravcu Beograda, kada su se sudarila četiri putnička vozila, kombi i autobus.

Nesrećni muškarac preminuo je na licu mesta. U udesu je povređeno šest osoba, a svi su, posle pregleda u Urgentnom centru, pušteni su na kućno lečenje.

Milana je, kako prenosi Blic, otpozadi udario zasad neidentifikovani vozač, te je Milan zaustavio automobil da proceni štetu. Stao je u zaustavnu traku da bi pogledao automobil kada ga je iz zasad nepoznatih razloga pokosio automobil koji je u tom trenutku naišao. Tada je nastao karambol i u lančanom sudaru slupali su se kombi, autobus i još tri automobila!

U sudaru su učestvovala četiri putnička automobila: „audi a4“, „audi a6“, „tiguan“ švajcarskih tablica, kao i „mercedes“ austrijskih tablica za čijim volanom je sedeo nastradali Miculović. Kombi i autobus, koji su takođe učestvovali u udesu, beogradskih su tablica.

U porodici Miculović svi su nemi od bola. Kako su kazali za “Blic” do nesreće je došlo kada je Milan sa porodicom krenuo put Austrije gde poslednjih godina živi. Sa njim u kolima bili su njegova supruga i maloletni unuk.

– Vozili su normalno, nije bio pod dejstvom alkohola. Odjednom, otpozadi u njegov automobil je udario drugi koji je odmah pobegao. Milan je zaustavio kola sa strane, uz put i izašao da vidi koliko je oštećenje na automobilu. Zapalio je cigaru i nekoliko sekundi kasnije na njega je naleteo automobil koji ga je ubio – kažu članovi porodice Miculović.

Da tragedija bude još veća, u kombiju koji je učestvovao u lančanom sudaru koji se dogodio nekoliko sekundi pošto je nastradao Milan Miculović, nalazili su se njegov sin, snaja i unučići.

– Oni su videli trenutak kada je Milan nastradao. Svi smo u šoku. Tuga je prevelika – smogli su snage da samo još to kažu članovi porodice nesrećnog Milana.

Jezive scene na istoj deonici auto – puta, kod bivše naplatne rambe Bubanj potok, ponovile su se svega devet sati kasnije, oko 14 sati, nedaleko od mesta gde je Milan Miculović nastradao. U toj stravičnoj nesreći poginula je žena od oko 50 godina, povređen je njen suprug, kao i još četiri osobe iz susednih automobila.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime