PALMI NAGRADA „NAJEVROPLJANIN“

0

Lideru JS Draganu Markoviću Palmi večeras će biti uručeno priznanje „Najevropljanin“, koje tradicionalno dodeljuje Prva evropska kuća u Beogradu.

Priznanje koje je do sada bilo u rukama Borisa Tadića, Ivice Dačića, Aleksandra Vučića, Dragoljuba Mićunovića…, a posthumno je dodeljeno i pokojnom premijeru Zoranu Đinđiću, večeras će biti uručeno i Draganu Markoviću Palmi, predsedniku Skupštine Jagodine. Nagrada „Najevropljanin“ Palmi će večeras biti dodeljena u Skupštini grada Beograda.

– Tačno je da će mi uručiti priznanje. Vidim neki se ovde čude zbog toga, a ne znam zbog čega. Pa znate li vi da smo Ivica Dačić i ja, 2012. godine odbili da napravimo vladu sa ljudima koji bi tada Srbiju vratili 10 godina unazad. Presekli smo tada i napravili je sa proevropskim strankama – kaže lider JS za „Blic“.

On navodi da je zaslužio ovo priznanje, jer je doveo „12 stranih investitora u Jagodinu, jednog u Batočinu, kao i da je za srpsku delegaciju koja je brojala i do 20 članvoa organizovao obilazak šest država EU“. On dodaje da su nekim sporni možda njegovi stavovi o gej populaciji, ali da on nema ništa protiv „homoseksualaca“.

– Jednu lezbijku sam i zaposlio. Za mene je porodica stub svega, a porodicu ne mogu da čine dva muškarca. To što su moji stavovi takvi, to je zato što mi je život takav. Ja se zalažem za evropske ekonomske vrednosti i poštovanje srpske pravoslavne vere i tradicije – ističe Palma, koji će priznanje „Najevropljanin“ dobiti za razvoj lokalne samouprave.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime