PALMA ZATVARA „PODRUMČE“ BIVŠI „MODUS“

11

Lider Jedinstvene Srbije i prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma rekao je na tribini u centru grada, kod B zgrada, da će od večeras biti trajno zatvoren ugostiteljski objekat „Podrumče“ nekadašnji „Modus“. Marković je ovaj potez obrazložio time da je Modus poslednjih 25 godina dosađivao narodu glasnom muzikom i bukom tokom cele noći, zbog čega su se Jagodinci često žalili. Često je policija intervenisala.

„Predložio sam da to bude prodavnica tako da vas više neće uznemiravati glasna muzika, buka i galama. Ako ništa drugo, lokalna samouprava će zakupiti taj prostor i koristiti ga za potrebe Istorijskog arhiva grada Jagodina“ rekao je Marković.

On je na tribini najavio uređenje svih gradskih zelenih površina i da će u naredne četiri godine biti napravljen moderan Kulturni centar poput najmodernijih evropskih objekata tog tipa.

2

„Iako su uslovi u kojima građani Jagodine žive bolji od uslova u statku Srbije, mene to ne zadovoljava i planiram da vaš život u narednom mandatu dodatno poboljšam, vi ste to zaslužili jer ste mi dali poverenje, rekao je večeras Dragan Marković Palma, predsednik skupštine grada Jagodine i predsednik Jedinstvene Srbije.

54

naslovna foto Srba S.

11 KOMENTARA

  1. e sad je izgubio i ono malo glasova sto se lomilo izmedju njega i drugih, pa njemu je omladina nebitna, umesto da renovira škole on pravi seljačke domove kulture da dovodi Stoju i ostali polusvet, ko je on da nam odredjuje gde cemo i sta da radimo.

  2. Steta,Jagodina vise nema pravi pravcati club,u kome su se mogli cuti i pravi narodnjaci i najkvalitetnija rock muzika pa sve do trap-a i ostalih elektronskih pravaca… Stvarno steta…

  3. A šta se dešava sa APISOM i KLUBOM ZABAVE,možda gradjani u tom delu grada ne moraju da spavaju pre 6 ujutru preko vikenda zimi i svakog dana leti.Zašto ne pogledate da i ovde interveniše policija ali čim odu,muzika i galama se nastavljaju.Zatvorite i ove lokale ili ih izmestite iz stambenog dela grada!!!!

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime