PALMA: VUČIĆ NIJE KANDIDAT STRANAKA NEGO GRAĐANA SRBIJE

0

U prepunoj sportskoj hali u Vranju, kandidat vladajuće koalicije za predsednika Srbije, Aleksandar Vučić počeo kampanju za predsedničke izbore. Na predizbornom skupu su govorili i predsednik SPS Ivica Dačić i predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma.
vucic-ni-1“ Takav čovek mora da pobedi “ , poručio je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, sa prvog predizbornog mitinga Aleksandra Vučića, za koga je rekao da nije kandidat vladajuće stranke, već – kandidat građana.
„Ima 14 kandidata, ali će 6,5 miliona građana glasati za Vučića, jer Srbija nikada nije bila popularnija u međunarodnim odnosima, nikada više investitora nije dolazilo u Srbiju, napravio je prijateljske odnose sa Kinom, Rusijom i celim svetom “ , rekao je Marković.
On je rekao da je Vučić prvi političar od kada se on sam bavi politikom koji je decentralizovao Sbriju, da sredstva koja dolaze u Srbiju ne ostaju samo u Beogradu, već i u Vranje, Leskovac, Niš i sve gradove.
„Pobedićemo, siguran sam. Penzioneri ne treba da brinu da li će biti penzija, mladi – da li će biti posla za godinu, dve, tri..“, rekao je Marković.
On je preneo da su mu se obratili nedavno ljudi jednog od kandidata i tražili salu za javni skup u Jagodini.
„Ponudio sam im veliku salu, a oni su tražili neku malu učionicu. Pitao sam zašto, šta će s tim, a oni su rekli „da pravimo pometnju“, rekao je Marković i dodao da je to ono što politički protivnici Vučića rade – prave pometnju, kao da je vreme za igranje.
Prisutnima se obratila i potpredsednica SNS Marija Obardović, kao i šampion u dizanju tegova osoba sa paraplegijom Miloš Simonović i učenica 4. razreda gimnazije “ Bora Stanković “ u Vranju, vukovka iz osnovne i srednje škole, Milena Filipović.

Prethodni tekstPROF DR MAJA JEVĐEVIĆ – LIPOLIZA NA AKCIJI DO KRAJA MARTA
Sledeći tekst„CONFEZIONI ANDREA SERBIA“ TRAŽI PREVODIOCA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime