PALMA: VIŠE NEMA SUMNJE DA MEĐUNARODNI SUDOVI POSTOJE SAMO ZA SRBE

0

Prvi čovek Jedinstvene Srbije oštro reagovao na dešavanja iz Kolmara. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

– Odluka suda u Francuskoj je još jedna u nizu političkih, a ne pravnih odluka, kao što je bio slučaj i u Haškom tribunalu – izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma.

Više nema sumnje da međunarodni sudovi postoje samo za Srbe, a posebno Haški tribunal, koji je sudio samo onima koji su branili Srbe i branili svoju zemlju, a oslobađali zločince poput Nasera Orića, Ramuša Haradinaja, Fatmira Ljimaja, Ante Gotovine.

– Nije slučajno što Albanci na jugu Srbije i njihov vođa, Jonuz Musliju, kažu da im je predsednik Edi Rama, a ne Aleksandar Vučić. Musliju je dobio zeleno svetlo od međunarodne zajednice za to što je izgovorio sa napisanim tekstom.

Marković dalje pita kako bi se Francuzi osećali da neko kod njih kaže da mu predsednik nije Oland nego predsednik neke druge države.

– Ramuš je komandovao za vreme terorističkih akcija OVK operativnom zonom „Metohija“, gde su se dešavali najstrašniji zločini nad Srbima, Romima i Albancima. Ramuš Haradinaj je komandovao masakrom u Radonjićkom jezeru i kidnapovanjima i ubistvima. Mnoga ubistva je i sam priznao u svojoj knjizi.

– Još jedno puštanje na slobodu zločinca Ramuša Haradinaja nam govori šta možemo očekivati od Specijalnog suda za ratne zločine pripadnika OVK. I tu ćemo dobiti političke odluke i biće osuđeno nekoliko portira, a nijedan albanski zločinac koji je komandovao teorističkim akcijama – rekao je Marković i pozvao međunarodnu zajednicu da se vrati pravdi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime