PALMA: SRPSKA AMBASADA U VAŠINGTONU NEMA NI SIMBOLE NI SRPSKU ZASTAVU

0

„Naša ambasada u Vašingtonu je jedina ambasada koja nema ni simbole ni srpku zastavu niti bilo kakvo obeležje, što me je veoa iznenadilo. Obišli smo i druge ambasade gde su simboli jasno postavljeni. U Vašingtonu je crkva mesto gde se Srbi okupljaju“ rekao je lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma.

Srbija, kako je naveo, treba što pre da napravi kontakt sa novom administarcijom SAD i da se predstavi onakva kakva jeste, koristeći bivše ambasadore koji kada im se završi mandat u Srbiji na našu zemlju gledaju drugačije nego dok su bili ovde.

„Napravili smo izuzetne kontakte u Americi, sreli smo se sa mnogo uticajnih ljudi. Veoma je važno da od starta napravimo dobru saradnju sa novom Trampovom administracijom“

Na pitanje novinara da li će novi predsednik SAD Donald Tramp dobiti voštanu figuru u Muzeju voštanih figura u Jagodini, kao predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin, Marković je odgovorio, da on to treba da zasluži,

„Da bi pravio voštanu figuru nekog predsednika on pre svega mora da ima određene zasluge, a kada je reč o gospodinu Trampu mora da prođe jedno određeno vreme da vidimo kako će nova administracija SAD da se odnosi prema Srbiji. Ono što mi iz Srbije tražimo je da se više ne primenjuje sila kada se odlučuje o Srbiji, već da kriterijum bude pravo i pravda“, rekao je Marković.

Prethodni tekstSVILAJNAC NAŠAO REŠENJE ZA APOTEKE
Sledeći tekstU BIBLIOTECI RADIONICE ZA OSNOVCE I MLAĐE SREDNJOŠKOLCE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime